STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα βραβεία σε Τσίγκα και Γεωργίου

Τα βραβεία σε Τσίγκα και Γεωργίου
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Γεωργίου κέρδισε το βραβείο του MVP της 27ης αγωνιστικής, ενώ αυτό για το καλύτερο γκολ δόθηκε στον Φάνη Τσίγκα.

"Είμαι ικανοποιημένος που μου έγινε αυτή η διάκριση κάτι που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι η πρώτη φορά που βραβεύομαι και εύχομαι να έλθουν ακόμα καλύτερα πράγματα", τόνισε ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη βράβευσή του ως κορυφαίου παίκτη της τελευταίας αγωνιστικής, και πρόσθεσε:

"Θέλω να το αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου αλλά και στους ανθρώπους που με στηρίζουν καθημερινά".

Όσο για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ανέφερε: "Είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ξεχάσουμε την νίκη επί του ΠΑΟΚ και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο προσεχές ματς.

Είναι ευκαιρία για εμάς να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα τόσο απέναντι στην ΑΕΚ, όσο και απέναντι στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Αυτά τα δύο παιχνίδια αποτελούν πρόκληση για εμάς".

Από την πλευρά του, ο επιθετικός της Κέρκυρας, Φάνης Τσίγκας, ο οποίος βραβεύτηκε (από τον προπονητή της ομάδας Νέων της Κέρκυρας και παλαίμαχο άσο της ομάδας κ. Γιάννη Χονδρογιάννη) για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, δήλωσε:

"Μακάρι αυτό το όμορφο γκολ, να έδινε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς. Δεν έγινε, αλλά μας επιτρέπει να αναπνέουμε ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας που κάνουμε.

Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και την κόρη μου, καθώς, βεβαίως, και στην ομάδα. Μακάρι να σταθούμε τυχεροί και στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε το στόχο της παραμονής".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ