STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα βραβεία σε Σισέ και Γκουστάβο

Τα βραβεία σε Σισέ και Γκουστάβο
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 22η αγωνιστικής της Superleague, για την εμφάνισή του στο νικηφόρο 3-1 των "πρασίνων" επί της ΑΕΚ. Καλύτερο γκολ του Γκουστάβο της Κέρκυρας.

Ο Σισέ ήταν πραγματικός αρχηγός στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, επιβραβεύοντας την καλή του εμφάνιση και με ένα ωραίο γκολ (το 3ο του "τριφυλλιού").

Ο Γάλλος επιθετικός πήρε με συντριπτική διαφορά την πρώτη θέση στην ψηφοφορία, αφήνοντας πίσω του τον Ραφίκ Τζεμπούρ, που κόντρα στον Άρη πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και τον Μάριο Μπρέσκα, που με δύο γκολ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΛ.

Όσον αφορά στο καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, ο Γκουστάβο Νακαράτο της Κέρκυρας κυριάρχησε, χάρη στη φοβερή εκτέλεση φάουλ, που άφησε "άγαλμα" τον Φερνάντες στο 3-0 των "Φαιάκων" επί του Πανσερραϊκού.

Ακολούθησαν το γκολ του Βύντρα από την πολύ ωραία πάσα του Σισέ, αλλά και το πανέμορφο γυριστό του Φουστέρ, που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:

Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός) 64,84%

Ραφίκ Τζεμπούρ (Ολυμπιακός) 27,67%

Μάριο Μπρέσκα (Ολυμπιακός Βόλου) 7,49%

Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:

Νακαράτο Γκουστάβο (Κέρκυρα) 46,86%

Λουκάς Βύντρα (Παναθηναϊκός) 29,48%

Νταβίντ Φουστέρ (Ολυμπιακός) 23,66%

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ