STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι σύλλογοι συνεχάρησαν την Εθνική

Οι σύλλογοι συνεχάρησαν την Εθνική
Εθνική Ελλάδας πανηγυρική INTIME SPORTS

Διαβάστε τα συγχαρητήρια που έδωσαν αρκετές ομάδες της Superleague στην Εθνική Ελλάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η Εθνική Ελλάδας πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Ρουμανία και προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας για το καλοκαίρι του 2014.

Αρκετές ομάδες της Superleague (και όχι μόνο) έστειλαν τις ευχές τους στην επίσημη αγαπημένη μέσω ανακοινώσεων, ενώ το ίδιο, λογικά, θα συμβεί και με άλλες το πρωί της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τα μέλη της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλου της Βραζιλίας.

Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας και οι συνεργάτες του, καθώς και οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά για το καλό της Ελληνικής ομάδας έκαναν όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια σε ολόκληρο τον κόσμο εύχεται κάθε επιτυχία και στα γήπεδα της Βραζιλίας".

ΠΑΟΚ

" Συγχαρητήρια σε μια μεγάλη ομάδα για μια μεγάλη πρόκριση. Μπράβο στον Φερνάντο Σάντος και όλους τους ποδοσφαιριστές", αναφέρεται μέσω twitter.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα πιο θερμά τους συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα για την αποψινή μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

Ελλάδα μπράβο μας έκανες όλους υπερήφανους"!

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που -μεταξύ άλλων- μας κάνει να αντικρύζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία. Η επιτυχία της εθνικής μας να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας είναι η ευκαιρία για όλους μας να ζήσουμε την προσωπική μας ευφορία. Να γευτούμε τη χαρά που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μας χαρίσει.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν άλλωστε πάντα ο φάρος και το φως του δεν οδηγεί μόνο τον αθλητικό κόσμο αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Η χώρα μας θα βρεθεί για τρίτη φορά σε Μουντιάλκαι έτσι άλλη μια γενιά θα συγχρονίσει την ποδοσφαιρική της μνήμη με αυτό το καλοκαίρι! Συγχαρητήρια στον προπονητή Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές μας.

Μπράβο Ελλάδα"!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων συγχαίρει θερμά την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου για την πανάξια πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και εύχεται στην αγαπημένη «Γαλανόλευκη» να συνεχίσει να προσφέρει ακόμη περισσότερες χαρές και περηφάνεια σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες".

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα για την τεράστια επιτυχία της μεγάλης πρόκρισης που μας οδηγεί στη Βραζιλία και στο Μουντιάλ 2014.

Μπράβο Ελλάδα"!

Εργοτέλης

" Η ΠΑΕ Εργοτέλης συγχαίρει θερμά την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου για την πανηγυρική και πανάξια πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας! Μας κάνατε και πάλι υπερήφανους!".

Παναιτωλικός

" Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της νέας μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η Εθνική μας ομάδα, με την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Είμαστε βέβαιοι πως, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής με τους συνεργάτες του και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται μεθοδικά για την πρόοδο του Εθνικού μας συγκροτήματος, θα συνεχίσουν την επιτυχημένη προσπάθειά τους και στην κορυφαία διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες".

ΟΦΗ

" Ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει θερμά την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και όλους τους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής ομάδας να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στην Βραζιλία. Σας ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά σηκώσατε στα ουράνια τους Έλληνες, την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της".

Βέροια

" H ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ο Πρόεδρος Γιώργος Αρβανιτίδης συγχαίρουν την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου για τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκoσμίου Πρωταθλήματος, που πρόσφερε μία μεγάλη χαρά στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε ολόκληρο το αγωνιστικό και τεχνικό επιτελείο της Ομάδας και συνολικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ευχόμαστε η Ομάδα να συνεχίσει να έχει ανάλογες επιτυχίες και να αποτελέσει τον οδηγό για την αναγέννηση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ