STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα περίεργα της 14ης αγωνιστικής

Τα περίεργα της 14ης αγωνιστικής
Διούδης INTIME SPORTS

Διαβάστε για τη λασπομαχία της Κέρκυρας, τον πάγκο που... πέταξε, το σκορ που άλλαξε πέντε φορές και το τακουνάκι - "ασίστ" του διαιτητή (videos)

Η 14η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το ματς Πανθρακικός - ΑΕΚ. Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου όμως είχαν αρκετά περίεργα που συνέβησαν στα γήπεδα της Superleague.

Εμείς καταγράψαμε τα καλύτερα παράξενα και σας τα παρουσιάζουμε με περιγραφή και... εικόνα!

Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Το περίεργο στο παιχνίδι είναι ο λόγος για τον οποίο καθυστέρησε να ξεκινήσει. Όσοι νομίζετε πως έγινε για τη βροχή κάνετε λάθος. Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 20 λεπτά, καθώς ο αέρας είχε ως αποτέλεσμα να... πετάξει ο ένας πάγκος!

Το ματς τελικά ξεκίνησε, σταμάτησε μία φορά, ξεκίνησε ξανά, καθυστέρησε ελάχιστα να αρχίσει το δεύτερο μέρος (λόγω βροχής) και τελικά ολοκληρώθηκε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο οι συνθήκες στις οποίες αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων ήταν τραγικές, ενώ το ένα γκολ το έβαλε ο... αέρας!

Ατρόμητος - ΟΦΗ 3-2

Τα είδαμε όλα! Πέντε εναλλαγές του σκορ, με τον Μπρίτο να δίνει το φιλί της ζωής στον Ατρόμητο στο 88ο λεπτό. Πάντως όσοι παρακολούθησαν το ματς, σίγουρα θα πρόσεξαν τις αντιδράσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα γκολ του Ατρόμητου και εκείνη του Νίκου Αναστόπουλου στο 2-2.

Πλατανιάς - Βέροια 0-0 / Αστέρας - Άρης 1-1

Τρία πέναλτι είχαμε αυτή την αγωνιστική και τα δυο απέκρουσαν οι τερματοφύλακες! Ο σπεσιαλίστας Κηπουρός πάντως έχει πιάσει δέκα συνολικά στην καριέρα του!

Στο ματς του Αστέρα έγιναν τα δυο, είχαμε απίστευτο αυτογκόλ για τον Άρη με τον Γιαννίτση και δοκάρι για τον Άρη. Τι άλλο δηλαδή να συμβεί;

Α ξεχάσαμε να πούμε πως ο Άρης έσπασε το 6 στα 6 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Ξάνθη - Πανιώνιος 4-0

Η Ξάνθη ξέσπασε πάνω στον Πανιώνιο και του έβαλε τέσσερα γκολ, όμως η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή για να ανοίξει το σκορ! Ο Μαρσελίνιο έκανε ένα γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μήτσιου, που έκανε ασίστ - τακουνάκι στον Ονουάτσι. Ο Νιγηριανός γύρισε στον Μαρίν κι αυτός σκόραρε από κοντά.

Τι μας θύμισε αυτή η ενέργεια; Μα φυσικά το τακουνάκι αλά Μέσι του Τάσου Κάκου στο ματς του ΟΦΗ με την Ξάνθη! Ευτυχώς για την Ξάνθη, ο Κουτσιανικούλης έχασε το τετ α τετ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ