STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα παράξενα της 16ης αγωνιστικής

Τα παράξενα της 16ης αγωνιστικής
Μάντζιος INTIME SPORTS

Η 16η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και εμείς μαζέψαμε ορισμένα "παράξενα" που συνέβησαν και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον (videos).

Τα "παράξενα" είναι μία από τις αγαπημένες κατηγορίες των αναγνωστών του Sport24.gr, με τον Βαγγέλη Σταματόπουλο πρωτομάστορα να σας χαρίζει μπόλικα από αυτά.

"Παράξενα" όμως έχουμε και στο δικό μας πρωτάθλημα τα οποία μπορεί να μην είναι τόσο... εντυπωσιακά όπως στο εξωτερικό, αλλά παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για τη 16η αγωνιστική λοιπόν μαζέψαμε αρκετά στοιχεία που σπάνια τα βλέπουμε στο ποδόσφαιρο μας μέσα σε μία αγωνιστική ημέρα.

Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω το 2012 μπήκε για τα καλά στην ζωή μας και φέρνει μαζί του πολλές εκπλήξεις. Θετικές ή αρνητικές...

Ο.. ξεμπουκωμένος

Ο Δημήτρης Σιαλμάς δεν είχε κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα σε εννέα αγώνες και το κατάφερε με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά. Σιγά το παράξενο θα πείτε.

Κι όμως το πρώτο γκολ του 26χρονου άσου ήταν τόσο εντυπωσιακό, που βάζει από τώρα υποψηφιότητα για το κορυφαίο της σεζόν. Επίσης αυτό το γκολ ήταν το τρίτο του Σιαλμά με αντίπαλους τους Βοιωτούς σε διάστημα οκτώ μηνών. Άλλο ένα είχε πετύχει και με τη φανέλα του ΠΑΣ στην Football League.

Θέλετε κι άλλο; Το τελευταίο γκολ του Σιαλμά ήταν το κορυφαίο της περσινής Football League και ένα από τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο! Το πρώτο του γκολ της φετινής σεζόν ήταν επίσης εκπληκτικό.

Παρηγοριά στον άρρωστο

Τι κι αν δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός; Τι κι αν έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς στη κούρσα για τον τίτλο; Παίκτες με ερυθρόλευκο παρελθόν είπαν να κάνουν τη δουλειά εκείνων που παίζουν τώρα στην ομάδα!

Δώστε βάση. Ατρόμητος - ΟΦΗ: 0-2. Σκόραραν οι Μήτρογλου και Επστάιν (πρώην του Ολυμπιακού). Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: 1-0. Σκόραρε ο Καστίγιο. Παναθηναϊκός - Κέρκυρα: 1-0. Σκόραρε ο Λέτο!

Σκέτο... Πιπίνι

Ο Χρήστος Πιπίνης μπορεί να μην λέει και πολλά σαν όνομα σε πολλούς, όμως οι φίλοι του Παναιτωλικού θα τον θυμούνται για αρκετά χρόνια. Τι το παράξενο έχει ο 27χρονος άσος;

Το τέρμα του Σαββάτου ήταν το δεύτερο της καριέρας του (μετά από 166 συμμετοχές στα ελληνικά πρωταθλήματα). "Ε και;" θα πείτε. Και τα δυο είναι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό!

Το πρώτο του γκολ ήταν με τη φανέλα του Θρασύβουλου το 2009-2010, όταν και ισοφάρισε σε 1-1 (το σκορ είχε ανοίξει ο Θεοδωρίδης). Τελικά ο Θρασύβουλος νίκησε με 2-1! Επίσης ήταν το δεύτερο του γκολ μετά από δυο χρόνια.

Ο πεναλτάκιας!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος στα 29 του χρόνια είπε να... σοβαρευτεί και να ξεκινήσει από την αρχή την καριέρα του στον ΟΦΗ. Μέχρι στιγμής η παρουσία του είναι εξαιρετική, όμως φέτος έχει ένα μοναδικό ρεκόρ.

Έχει αποβληθεί δυο φορές στις πρώτες 16 αγωνιστικές. Εντάξει δεν είναι αυτό το "ρεκόρ". Το ρεκόρ για τον Μάντζιο είναι πως αποβλήθηκε με 2+2 κίτρινες κάρτες, χωρίς να έχει κάνει κανένα σκληρό μαρκάρισμα!

Στο ματς ΟΦΗ - Άρης: 0-1 ο έμπειρος φορ είδε αρχικά κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία για πέναλτι, ενώ είδε τη δεύτερη για "θέατρο".

Πάμε και στα της Κυριακής. Ο Μάντζιος κόπηκε αρχικά με λάθος υπόδειξη για οφσάιντ, όμως συνέχισε τη φάση και δέχθηκε κάρτα. Στη συνέχεια έκανε "θέατρο" και δέχθηκε πάλι δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

Under... alert

Οκτώ αγωνιστικές είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και από μπάλα είδαμε λίγα πράγματα. Εκείνο που έκανε εντύπωση πάντως είναι οι εξής αριθμοί:

1) Και στα οκτώ ματς είχαμε under (κάτω από 2.5 γκολ)

2) Στα οκτώ ματς είχαμε οκτώ γκολ!

3) Και στα οκτώ ματς σκόραρε μόνο η μία ομάδα ή καμία

4) Στα τέσσερα από τα οκτώ ματς είχαμε σκορ 1-0

Τέλος σε όσους προκάλεσε εντύπωση το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, καλό είναι να κοιτάνε τη στήλη με την προϊστορία κάθε Παρασκευή. Πολλές φορές επαναλαμβάνεται...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ