STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Video: Τα ματς του Σαββάτου

Video: Τα ματς του Σαββάτου
Φουστέρ Ουσέρο INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα τρία παιχνίδια που έγιναν την 9η αγωνιστική της Superleague το Σάββατο (1/11).

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να κάνει το 3 στα 3 στην Κρήτη, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Το παιχνίδι της ημέρας έγινε στην Βέροια, με τον Πανιώνιο να προηγείται στο σκορ, τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το σκορ και τον Ιστορικό τελικά να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Τέλος ο Αστέρας Τρίπολης, αν και με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Παιχνίδι με λιγοστές φάσεις στα Περιβόλια ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0). Δοκάρι είχε ο Τσουράκης στο 21'. Τους δέκα βαθμούς σε οκτώ ματς έφτασαν οι δύο ομάδες.

Βέροια - Πανιώνιος 2-2

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι Βέροια και Πανιώνιος έμειναν στο 2-2. Η "βασίλισσα" γύρισε το εις βάρος της σκορ, όμως ο Ιστορικός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννου.

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0

Ψυχωμένος ο Αστέρας Τρίπολης, δεν πτοήθηκε από την άδικη αποβολή του Μάσα και κράτησε τον Ολυμπιακό μακριά από το γκολ, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ