STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

A hand removes the balls containing the names of the soccer clubs, during the drawing of the games for the Champions League 2010/11 qualifying round, at the UEFA headquarters in Nyon, Switzerland, Monday, June 21, 2010. (AP Photo/Keystone/Salvatore Di Nolfi)
A hand removes the balls containing the names of the soccer clubs, during the drawing of the games for the Champions League 2010/11 qualifying round, at the UEFA headquarters in Nyon, Switzerland, Monday, June 21, 2010. (AP Photo/Keystone/Salvatore Di Nolfi) AP

Τα πλέι οφ ολοκληρώθηκαν και από τη στιγμή που η ένσταση της ΑΕΚ δεν αλλάζει τα δεδομένα, ξεκαθάρισαν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει "σφραγίσει" ήδη το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι αγώνες του οποίου ξεκινούν στις 13-14 Σεπτεμβρίου ενώ θα μάθει τους τρεις αντιπάλους του στον όμιλο στην κλήρωση στις 25 Αυγούστου.

Ο Παναθηναϊκός έγινε τελικά η πρώτη ομάδα στα χρόνια της εφαρμογής των πλέι οφ που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ενώ ξεκίνησε από τη θέση του οδηγού στους αγώνες κατάταξης.

Οι "πράσινοι" πήραν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον θα χρειαστεί να περάσει δύο γύρους για να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το "τριφύλλι" θα περιμένει την κλήρωση της 15ης Ιουλίου για να μάθει τον αντίπαλο του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, του οποίου οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 26 και 27 του ίδιου μήνα και στις 2 και 3 Αυγούστου.

Αν προκριθεί στον επόμενο γύρο, ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την κλήρωση να γίνεται στις 5 Αυγούστου και τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τις 16 και 17 του μήνα και 23 και 24, διεκδικώντας την είσοδο του στους ομίλους.

Αν αποκλειστούν οι "πράσινοι" στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα λάβουν μέρος στην συνέχεια στον τέταρτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ενώ αν αποκλειστούν στα πλέι οφ, τότε θα είναι στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κατά τα άλλα από τη στιγμή που η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και δεν ήταν στην κορυφή των πλέι οφ στο φινάλε,από τη μία πήρε το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ ενώ από την άλλη ευρωπαίος έγινε ο Ολυμπιακός Βόλου και όχι ο Ατρόμητος ως φιναλίστ του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Η "Ενωση" πλέον θα έχει μπροστά της ένα γύρο για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ καθώς στις 5 Αυγούστου θα μάθει τον αντίπαλο της στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οι αναμετρήσεις των οποίων είναι προγραμματισμένες στις 18 και 25 του μήνα.

Ο ΠΑΟΚ που τερμάτισε στη δεύτερη θέση των πλέι οφ, θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο "Δικέφαλος του Βορρά", έχοντας μάθει τον αντίπαλο του στις 15 Ιουλίου, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στις 28 του μήνα και την ρεβάνς στις 4 Αυγούστου με στόχο να βρεθεί ένα βήμα πριν τους ομίλους με την πρόκριση του στα πλέι οφ.

Το πιο δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας θα μπει στην μάχη από τα μέσα Ιουλίου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Έχοντας μάθει τον αντίπαλο ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει εκείνος στις 20 Ιουνίου θα δώσει τον πρώτο αγώνα στις 14 Ιουλίου και τον επαναληπτικό στις 21 Ιουλίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ