STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι
Ολυμπιακός κολάζ

Δείτε πως υποδέχθηκε το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ο διεθνής Τύπος σε Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία,Τουρκία, Πορτογαλία και Μεξικό.

Εκτενή αναφορά στο διεθνή Τύπο γίνεται για το ντέρμπι μεταξύ των αιώνιων αντιπάλων του ελληνικού πρωταθλήματος, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Δείτε τι γράφουν σε Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία και Τουρκία.

Στη γειτονική Τουρκία το NTV Spor κάνει εκτενή αναφορά στο ελληνικό ντέρμπι, τιτλοφορώντας το εν λόγω κείμενο με τη φράση: "Το ντέρμπι των γιγάντων στον Ολυμπιακό"

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σχετική είδηση ανήρτησε και η κορυφαία γαλλική εφημερίδα "L' Equipe". "Το ντέρμπι στον Ολυμπιακό" έχει ο τίτλος του άρθρου, με λεπτομερή αναφορά στο γκολ, αλλά και στις σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης.

"Ο Ολυμπιακός πήρε αυτή τη βδομάδα μία ρεβάνς στη "μητέρα των μαχών" μετά τη σκληρή ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο στις 2 Μαρτίου."

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι

Στην Ολλανδία το Sport1 κάνει λόγο για "νίκη Ολυμπιακού με ένα δυνατό Αφελάι", σε "μία αναμέτρηση που σταματούσε επαναλαμβανόμενα από καπνογόνα, αλλά έληξε με μία δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού, όπου ο Ιμπραχίμ Αφελάι, έπαιξε τέλεια.", ενώ στη συνέχεια ακολουθεί εκτενής αναφορά για τα επιτεύγματα του συμπατριώτη τους μεσοεπιθετικού των "ερυθρολεύκων" και τις φάσεις στις οποίες συμμετείχε.

Στο ίδιο μήκος κύματος εξέπεμψε και η έτερη μεγάλη ολλανδική ιστοσελίδα Voetbal, που κάνει λόγο για το γεγονός ότι ο "Αφελάι νίκησε στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός."

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι

Στην Ισπανία, τη Μαδρίτη και την "AS", κεντρικό πρόσωπο είναι ο Αυλωνίτης που "έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο ελληνικό clásico και οποίος διατηρεί την πίεση στον ΠΑΟΚ, σε ένα "Γ. Καραϊσκάκης γεμάτο από 33.000 οπαδούς."

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι

Στη Βαρκελώνη και τη "Mundo Deportivo" ξεχωρίζουν ότι ο "Ολυμπιακός του Μίτσελ κερδίζει το Clásico και πιέζει τον πρωτοπόρο σε μία σύγκρουση χωρίς πολλές ευκαιρίες και με πολλές διακοπές, το γκολ του Αυλωνίτη, ήταν αρκετό"

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι

Και ξανά στην ισπανική πρωτεύουσα και τη "Marca" είναι ευθυγραμμισμένη με την προηγούμενη - μάλιστα ο τίτλος είναι πανομοιότυπος - ενώ περίοπτη θέση έχει η φωτογραφία του Αμπιντάλ και του Μποτία σε μία έντονη συζήτησε με τους Ζέκα και Νάνο.

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι

Στο Μεξικό η μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας, Record, δίνει μεγαλύτερη σπουδαιότητα στα καπνογόνα πριν από την έναρξη του ματς, αλλά και στη λογομαχία που είχαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σε κάποια φάση, παραθέτοντας τις σχετικές φωτογραφίες, και υπερθεματίζοντας: "Ο Ολυμπιακός κερδίζει το ελληνικό Clásico σε μία ατμόσφαιρα εχθρική"

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι

Στην Πορτογαλία, το Maisfutebol, απευθύνεται στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League. ''Προσοχή Εστορίλ: Ο Παναθηναϊκός έχασε στην έδρα του Ολυμπιακού", με ειδική μνεία στον συμπατριώτη τους, Ζέκα, που "ήταν βασικός και είδε μία κίτρινη κάρτα".

Τα διεθνή ΜΜΕ για το ντέρμπι
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ