STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League

Τα νέα των ομάδων της Super League
Μανιάς, Αστέρας, ΠΑΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο τραυματίας Κοντοές στον Ατρόμητο, ο Μανιάς που απουσίαζε από την προπόνηση του ΠΑΣ, νοκ άουτ και ο Χαβίτο στον Πανθρακικό. Τα νέα των ομάδων της Super League.

Για το Αγρίνιο αναχώρησε η αποστολή της Ξάνθης, η οποία το Σάββατο (27/2) κοντράρεται με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε την αποστολή της. Πρόβλημα με Κοντοέ στον Ατρόμητο, απουσίαζε με άδεια ο Μανιάς για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε όλα τα νέα συγκεντρωμένα, ενώ πατώντας στο όνομα του κάθε συλλόγου μεταφέρεστε στην σελίδα με τα νέα του.

ΒΕΡΟΙΑ

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (28/02, 15:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας. Ο Μπαλάφας ακολούθησε και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ενώ ο Μπατιόν συνέχισε ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα οι Βεργώνης, Κόλα και Νάστος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προετοιμασία της ομάδας της Ημαθίας συνεχίζεται την Παρασκευή (26/2) με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ.

* Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα παρακολούθησε το σεμινάριο της εταιρίας Sportradar, σχετικά με την απειλή χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων για την αδειοδότηση της Π.Α.Ε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε την Πέμπτη (25/2) το πρωί η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Μοναδικός απών λόγω τενοντίτιδας ήταν ο Κοντοές που κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Την Παρασκευή (26/2) το πρωί θα γίνει πάλι πρωινή προπόνηση. Αμέσως μετά αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Ουσέρο Μπίτολο, Θεοδωράκη θα επισκεφθεί το 19ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Αλεξίεβιτς και ο Βασιλείου. Θεραπεία ο Κουτρομάνος. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών. Εκτός λοιπόν έμειναν οι: Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Φάρκας και Ζαραδούκας. Στα καλά νέα η επιστροφή των Τσέναμο και Σολτάνι που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Αναλυτικά η αποστολή: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γούτας, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Καμαρά, Κρίστοφερ, Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Καπετάνος, Ορφανίδης και Σκούρτης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προπόνηση μετ εμποδίων για τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει πολλά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός από τον τιμωρημένο Μεχία, εκτός παραμένουν Μελίσσης, Τζάνης και Λαδάκης. Στη λίστα με τους τραυματίες/αρρώστους μπήκε και ο Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος έχει ίωση και δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα την Πέμπτη. Υπάρχουν και καλά νέα όμως. Ο Γιάννης Χρήστου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και προπονήθηκε κανονικά. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής σε μικρούς χώρους

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δίνοντας έμφαση στα τελειώματα των φάσεων, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή. Ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπανανά, καθώς και στον τραυματία από το προηγούμενο παιχνίδι Μενδρινό, ενώ αμφίβολη παραμένει τόσο η συμμετοχή του Σελίν, ο οποίος την Πέμπτη (25/2) ακολούθησε μέρος της προπόνησης, όσο και του Κουλιμπαλί που έχει χάσει σημαντικό αριθμό προπονήσεων. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ στην Μυτιλήνη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Κομοτηνή. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του είχαν προετοιμάσει ένα πρόγραμμα ασκήσεων επιθετικής και αμυντικής τακτικής και τακτικά αγωνιστικά παιχνίδια. Με άδεια έλειπε ο Μιχάλης Μανιάς. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών της Καλλονής την Πέμπτη. Ο Στρατής Βαλιός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Καλτσάς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα της θα βγουν την Πέμπτη.Από εκεί και πέρα στα παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν οι Ελλακόπουλος και Αναστασιάδης που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ ο Στρατηλάτης εξακολουθεί να κάνει θεραπεία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μέρος του προγράμματος της Πέμπτης (25/2) έκανε ο Εντουίν Ουόν στον Λεβαδειακό. Δεδομένα εκτός για το ματς της Κυριακής (28/2, 17.15) με τον Πανιώνιο είναι ο τραυματίας Βαλέρι Ντομοβτσίσκι και ο τιμωρημένος Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, ενώ αντίθετα, ο Πέτρος Γιακουμάκης έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν για τον Πανιώνιο ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Οικονόμου είναι τιμωρημένος, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Κόρμπος.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (25/2) για τον Ηρακλή οι Τσότρας, Λουκίνας και Τσιλιανίδης, καθώς έκαναν ατομικό λόγω ίωσης, όπως και οι Κάσσος - Πασάς. Η προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα (29/2) περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ