STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα λένε από κοντά Κοντονής - Μαρινάκης

Τα λένε από κοντά Κοντονής - Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, θα έχει την Τετάρτη (12:00) ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα έχει επαφή και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη. Τα είπε και με τον ΠΣΑΤ.

Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, το πρωί της Τετάρτης (12:00) και ο σκοπός είναι τα ζητήματα βίας στον ελληνικό αθλητισμό που θέλει να καταπολεμήσει και δη στο ποδόσφαιρο

Παράλληλα, θα έχει συνάντηση και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη την Πέμπτη (έχουν ήδη μιλήσει προφορικά), ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τους ισχυρούς άνδρες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά προέχουν οι δυο πρώτοι.

Μάλιστα, ήθελε να είναι μαζί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όμως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι στην Κύπρο και έτσι δεν μπορούσε να παρευρεθεί σε κοινή συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών.

Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πάντως πως η συνάντηση δεν αφορά το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα, αλλά γενικότερα το ποδόσφαιρο, χωρίς πάντως να αποκλείεται να συζητηθεί και το μεγάλο ματς που έπεται. Μάλιστα, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πρώτος παράγοντας με τον οποίον θα συναντηθεί ο Κοντονής.

Τα είπε και με τον ΠΣΑΤ

Εξάλλου, ο Σταύρος Κοντονής είχε συνάντηση και με τον ΠΣΑΤ στο πλαίσιο των επαφών του με αθλητικούς φορείς, θέλοντας να δώσει το... στίγμα του και να ακούσει γνώμες. Άλλωστε, είναι καινούργιος στον χώρο του αθλητισμού.

"Ήθελα να συναντηθώ με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ για να δώσουμε μέσω του Συνδέσμου ένα μήνυμα κατά της βίας ενόψει των ντέρμπι που έρχονται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αναμένω μία πιο συνετή αντιμετώπιση από την πλευρά των αθλητικών συντακτών σε όσα διαμείβονται καθημερινά στον χώρο του ποδοσφαίρου –και όχι μόνο- με στόχο την επικράτηση της κοινής λογικής και του ήρεμου κλίματος, στοιχεία απαραίτητα για την καταπολέμηση βίαιων ενεργειών εντός και εκτός αθλητικών χώρων. Στόχος της Κυβέρνησης είναι να συναντήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ν’ ακούσει τις απόψεις τους, προτού καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, εξαιτίας της οποίας έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές", σχολίασε ο ίδιος μετά την συνάντηση.

Η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ του είπε ότι θα είναι στην διάθεσή του για κοινές δράσεις και συνεργασία, ενώ τον ενημέρωσε για τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί αθλητικοί συντάκτες και για τις συνθήκες εργασίας στα ΜΜΕ της χώρας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ