STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 20ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 20ης αγωνιστικής

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια τα οποία διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Παναιτωλικός-Καλλονή 1-0

Ο Παναιτωλικός διεύρυνε τη βαθμολογική διαφορά του από την Καλλονή, επικρατώντας 1-0 στην έδρα του. Ο Κάπελ το γκολ του παιχνιδιού στπ 11', αποχαιρέτησε το Αγρίνιο ο Βιγιαφάνιες.

Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1

Με πέναλτι του Οικονόμου στο 88' ο Πανιώνιος, νίκησε 1-0 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό, "βουλιάζοντάς" τον στη βαθμολογία της Super League. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1

Ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος στο ματς, προηγήθηκε με τον Μακ στο 30' , αλλά μετά το 60' έπαθε καθίζηση και ο Λαζαρίδης «χτύπησε» με κεφαλιά στο 80'

Αστέρας-Λεβαδειακός 2-0

Ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Αστέρας είχε τον Μπαντή που κράτησε το μηδέν με τους Αρκάδες να παίρνουν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Μπερτόγλιο και Μάσα.

AEK-Bέροια 3-0

Την πέμπτη συνεχόμενη νικη στο πρωτάθλημα και την όγδοη συνολικά, πέτυχε η ΑΕΚ με το "ξεκούραστο" 3-0 απέναντι στην Βέροια για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Ξάνθη-Ηρακλής 2-0

Με δυνατό ξεκίνημα στο ματς και κορυφαίο τον σκόρερ των δύο τερμάτων της, Νιέτο (3', 62'), η Ξάνθη επικράτησε στα Πηγάδια με 2-0 του Ηρακλή

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 του Πλατανιά στα Χανιά με τον Καλτσά να πετυχαίνει δυο τέρματα αλλά οι πράσινοι έχασαν τους Τελάντερ, Μπουμάλ που τραυματίστηκαν στη διάρκεια του αγώνα. Ένα δοκάρι οι δυο ομάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-3

Με τον Φορτούνη σε ρόλο σκόρερ (13', 25') και δημιουργού (57'), ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από τους Ζωσιμάδες, επικρατώντας με σκορ 3-0 του ΠΑΣ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ