STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 17ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 17ης αγωνιστικής
Αραβίδης Λισγάρας

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά, ενώ το ίδια έγινε στο ματς της Βέροιας με τον Πανθρακικό. Τέλος η ΑΕΚ αν και δυσκολεύτηκε κέρδισε με 2-1 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Την Κυριακή ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός και Πανιώνιος κέρδισαν στην έδρα τους.

Τέλος ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Λεβαδειακό και έκανε το 17 στα 17.

ΑΕΚ - Ξάνθη 2-1

Ο Αραβίδης και ο Μπαρμπόζα σκόραραν, ο Ανέστης έπιασε πέναλτι και η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ χωρίς να προσφέρει θέαμα.

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 3-1

Καταπληκτικός ο Ολυμπιακός για 60 λεπτά, σκόραρε 3 φορές και έχασε σωρεία ευκαιριών στο τελικό 3-1 επί του Λεβαδειακού, δημιουργώντας παράλληλα νέο ρεκόρ με 17 σερί νίκες.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Με τον Ζάιρο να χορεύει… σάμπα την άμυνα του ΠΑΣ και σούπερ το δίδυμο Χαρίση, Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ έδειξε το καλό του πρόσωπο μετά από αρκετό καιρό.

Πανιώνιος - Ηρακλής 1-0

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος σε όλο το ματς με τον Ηρακλή, επικράτησε 1-0 με γκολ του Ανσαριφάρντ και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Αστέρα για να σκαρφαλώσει στην 5η θέση.

Παναιτωλικός - Αστέρας 2-1

Έχοντας μεγάλη ανάγκη από βαθμούς, ο Παναιτωλικός ήταν πιο αποτελεσματικός και νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο! Ο Παπάζογλου το γκολ της νίκης, είχαν προηγηθεί τα τέρματα των Ρουσκουγιέδα και Γιάννου.

Ατρόμητος - Πλατανιάς 0-0

Όπως στο κύπελλο, έτσι και στο πρωτάθλημα Ατρόμητος και Πλατανιάς έμειναν ισόπαλοι, χωρίς τέρματα (0-0). Ένα σωρό χαμένες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, που είχαν από ένα δοκάρι στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Βέροια - Πανθρακικός 0-0

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Βέροια και τον Πανθρακικό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Δοκάρι και αρκετές φάσεις για τους γηπεδούχους που άξιζαν κάτι παραπάνω.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ