STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα είπαν Στράτος-Alter Ego για τη χορηγία της Super League

Τα είπαν Στράτος-Alter Ego για τη χορηγία της Super League
Στράτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, βρέθηκε στην διάρκεια της Τρίτης με εκπροσώπους της Alter Ego και συζήτησαν για τους όρους της χορηγίας του πρωταθλήματος.

Πραγματοποιήθηκε τελικά την Τρίτη (4/10) το απόγευμα συνάντηση των εκπροσώπων της Alter Ego με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, και τον νομικό σύμβουλο της λίγκας Γιάννη Οικονομάκή.

Οι εκπρόσωποι του νέου καναλιού είχαν ζητήσει με έγγραφο τους από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μια συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν για την βασική χορηγία του πρωταθλήματος.

Αυτή πραγματοποιήθηκε και τέθηκαν επί τάπητος οι όροι της χορηγίας και ο Γιώργος Στράτος ζήτησε από την Alter Ego να καταθέσει την πρόταση της μέχρι την Παρασκευή (7/10) το μεσημέρι σε συμβολαιογράφο ώστε να ανοιχθεί ο φάκελος με την προσφορά την Δευτέρα (10/10) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.

Σίγουρα πρόταση από τον ΟΠΑΠ... ίσως και από άλλο κανάλι

Φυσικά στην Super League περιμένουν να κατατεθεί και η πρόταση του ΟΠΑΠ, με τον οποίο ήταν ήδη σε συζητήσεις, μέχρι την Παρασκευή στον αντίστοιχο συμβολαιογράφο, και φυσικά ελπίζουν πλέον στο ότι μπορεί να υπάρξει αύξηση της προσφοράς από τη στιγμή που υπάρχει και άλλος... διεκδικητής της χορηγίας.

Μάλιστα υπάρχουν στελέχη της Super League που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε πλέον να υπάρξει και τρίτη πρόταση, πιθανών από κάποιο άλλο τηλεοπτικό κανάλι που θα θελήσει να μπει στην μέση και να χτυπήσει την πρόταση της Alter Ego. Ότι είναι να γίνει όμως θα γίνει μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ