STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συνεργασία με "FORTHNET" και προκήρυξη πρωταθλήματος στο επίκεντρο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Super League EUROKINISSI SPORTS

Η Super League θα συνεδριάσει και πάλι την Τετάρτη (19/7) δίνοντας συνέχεια στο Δ.Σ. και τη Γ.Σ. της προηγούμενης εβδομάδας με αποκλειστικά θέματα τη συνεργασία με τη "NOVA" και το νέο πρωτάθλημα.

Όπως αναμενόταν μετά τη διακοπή του Δ.Σ. και της Γ.Σ. της Super League την περασμένη εβδομάδα την Τετάρτη (19/7) θα δοθεί η συνέχεια τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στη Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού.

Δυο θέματα θα είναι στο επίκεντρο και θα έχουν την αποκλειστικότητα των συζητήσεων. Αρχικά στο Δ.Σ. θα συζητηθεί το θέμα της "FORTHNET" και η συνεργασία με τη "NOVA" για τα τηλεοπτικά. Μάλιστα στην λίγκα θα γίνει γνωστό και το τι συνέβη στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού.

Στη Γενική Συνέλευση τώρα θέμα συζήτησης θα είναι αποκλειστικά η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Το αν δηλαδή η σεζόν 2017-18 θα διεξαχθεί με play off ή μη και αν σε αυτά θα έχει συμμετοχή και ο πρώτος του πρωταθλήματος όπως είχε αποφασιστεί σε προηγούμενες συνελεύσεις.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League ανέφερε:

"Ανακοινώνεται ότι τηνΤετάρτη 19 Ιουλίου 2017θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση(14.00 & 14.30 αντίστοιχα), στα γραφεία της Super League.

ΤηνΤετάρτη 19/07/2017 στις 14:00θα συνεχιστεί το Διοικητικό Συμβούλιο που διεκόπη στις 13/07/2017 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1/ Θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET.

2/ Διάφορα.

TηνΤετάρτη 19/07/2017 στις 14:30θα συνεχιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που διεκόπη στις 13/07/2017 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

2/ Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ