STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Συνάντηση ΠΣΑΠ με όλους τους φορείς την Τρίτη

Συνάντηση ΠΣΑΠ με όλους τους φορείς την Τρίτη

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει ότι το πρωί της Τρίτης (15/12, 11:00) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ΠΣΑΠ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το ζήτημα του εγγυητικού ταμείου και την έναρξη λειτουργίας του.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Super League και αναφέρει ότι το πρωί της Τρίτης (15/12, 11:00), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ΠΣΑΠ και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς (ΕΠΟ και Football League) στα γραφεία της Ομοσπονδίας και αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου. Έτσι, λοιπόν, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα έχουμε και αναστολή της αποχής των ποδοσφαιριστών από τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας το προσεχές τριήμερο (15-17 Δεκεμβρίου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

"Ανακοινώνεται ότι η Super League, συμμεριζόμενη το κατ' αρχήν δίκαιο αίτημα του Π.Σ.Α.Π. περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (Ε.Π.Ο., Super League, Football League, Π.Σ.Α.Π.). Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Ο, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου".

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότιαύριο και ώρα 11:00θα πραγματοποιηθείσυνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας με εκπροσώπους της ΕΠΟ, της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ με θέμα τη λειτουργία του Εγγυητικού Ταμείου για τα μέλη του ΠΣΑΠ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ