STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στραματσόνι: "Με τον Πέτριτς βρήκαμε λύσεις δημιουργικά"

Στραματσόνι: "Με τον Πέτριτς βρήκαμε λύσεις δημιουργικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη του Παναθηναϊκού και τη στεναχώρια του για τους τραυματισμούς. Ο Πλατανιάς αδίκησε τον εαυτό του, τόνισε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ικανοποιεί τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά οι τραυματισμοί των Τελάντερ και Μπουμάλ τον στενοχώρησαν. Ο Ιταλός προπονητής εξήγησε ότι η οπισθοχώρηση του Πέτριτς, έδωσε λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.

"Για μένα είναι σημαντική νίκη. Αυτό είναι ένα δύσκολο γήπεδο και δεν είναι εύκολο να έρθουμε εδώ και να πετύχουμε τρία γκολ. Δεν κάναμε γκολ στα προηγούμενα ματς, αλλά τώρα με τον Πέτριτς πίσω από τον επιθετικό βρήκαμε λύσεις και δημιουργήσαμε φάσεις. Μην ξεχνάτε ότι τελειώσαμε το ματς με έναν στόπερ και λυπάμαι για τον Τελάντερ και τον Μπουμάλ. Μπράβο στα παιδιά. Δεν μπορώ να μιλήσω για τη σοβαρότητα των τραυματισμών, πρέπει να ενημερωθώ από τον γιατρό. Λυπάμαι πολύ όμως" ανέφερε στην κάμερα της Nova .

Ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του Πλατανιά να ανατρέψουν το σκορ:

"Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Αδικήσαμε τον εαυτό μας, φάγαμε εύκολα γκολ και ώσπου να συνέλθουμε ήταν δύσκολο να κάνουμε κάτι καλό. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση, έκαναν το 3-2 και μέχρι το 90' διεκδίκησαν τον ένα βαθμό".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ