STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Το χιόνι που πέφτει από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κομοτηνή είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας Πανθρακικός-Ολυμπιακός. Στις 17:15 την Κυριακή η σέντρα του ματς. Διαβάστε τι είπαν οι άνθρωποι του Πανθρακικού στο Sport24.gr.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε (26/1) στις 17:15, θα καθυστερήσει τελικά 24 ώρες. Ο λόγος; Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες χιόνιζε στην Κομοτηνή και το γήπεδο είχε γεμίσει με χιόνι και με πάγο, την ίδια ώρα που ο άνεμος ήταν έντονος.

Το χρονικό

16:50 Σε νέα επικοινωνία που είχαμε με την ομάδα του Πανθρακικού, μας τόνισαν πως ο διαιτητής θα βγει μία τελευταία φορά στις 17:00 να δει τον αγωνιστικό χώρο και θα αποφασίσει. Πάντως, όπως είπαμε και νωρίτερα, οι παίκτες των δυο ομάδων είναι κανονικά έξω και κάνουν ζέσταμα, οπότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός
Εικόνες από το γήπεδο του Πανθρακικού INTIME SPORTS

Ο τέταρτος διαιτητής επιθεώρησε στις 12:00 το γήπεδο και τόνισε πως αν παραμείνει αυτή η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός
Εικόνες από το γήπεδο του Πανθρακικού INTIME SPORTS

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με ανθρώπους του Πανθρακικού, μας ενημέρωσαν πως ο διαιτητής βγήκε για μια ακόμη φορά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την κατάστασή του. Ιδιαίτερο πρόβλημα με το χιόνι δεν υπάρχει, ωστόσο όσο πέφτουν ο ήλιος και η θερμοκρασία, δημιουργείται πάγος, που κάνει επικίνδυνη τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι ομάδες θα μπουν κανονικά για ζέσταμα, το οποίο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, θα βοηθήσει να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος. Η απόφαση θα παρθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός
Εικόνες από το γήπεδο του Πανθρακικού INTIME SPORTS

17:15: Την ώρα της έναρξης του αγώνα, ο διαιτητής Α. Αμπάρκιολης θεώρησε πως δεν μπορούσε να διεξαχθεί το ματς και έτσι το ανέβαλε για ένα 24ωρο. Όπως ανακοίνωσε η Superleague, Πανθρακικός και Ολυμπιακός θα παίξουν τελικά την Κυριακή στις 17:15. "Σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Α. Αμπάρκιολη, ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναβάλλεται, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ (Άρθρο 21) θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:15", αναφέρει η Superleague.

Δείτε το LIVE και τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι δύο προπονητές

Δείτε αναλυτικά τις καιρικές συνθήκες στο γήπεδο του Πανθρακικού

Δείτε φωτογραφίες τώρα από την πόλη της Κομοτηνής όπως τις έστειλαν στον RedPlanet.gr

Βίντεο που ανέβασε ο επίσημος Ολυμπιακός στο facebook:

Tweet του Κούλη Δουρέκα με video από το γήπεδο της Κομοτηνής:

Δείτε ένα προηγούμενο tweet του Κούλη Δουρέκα:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ