STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στον ανακριτή η πρώην φίλη του Γιώργου Αρβανιτίδη

Στον ανακριτή η πρώην φίλη του Γιώργου Αρβανιτίδη
INTIME SPORTS

Κατέθεσε ενόρκως το πρωί της Πέμπτης (11/6), η Αικατερίνη Τσιαμούρα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε πει "δεν γνωρίζω καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί".

Το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη επισκέφτηκε το πρωί τηςΠέμπτης (11/6) η πρώην φίλη του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη, Αικατερίνη Τσιαμούρα, και έδωσε συμπληρωματική ένορκη κατάθεση.

Η εν λόγω μάρτυρας σε συνέντευξη της στις 27 Μαϊου στην εφημερίδα της Καρδίτσας «Η Αλήθεια» είχε διαφοροποιηθεί από την αρχική της κατάθεση στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα που είχε συντάξει το πόρισμα για την «εγκληματική οργάνωση».

Για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είχε πει: « Δεν γνωρίζω τον κ. Μαρινάκη ούτε κατ' όψεως, αλλά απλά και μόνο εξ ονόματος. Επίσης δεν γνωρίζω καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί».

Εφόσον κατέθεσε τα ίδια και στον Γιώργο Ανδρεάδη, ουσιαστικά βγάζει από το κάδρο τον ιδιοκτήτη τουΟλυμπιακού που κατηγορείται μεταξύ άλλων, για «δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα» για το προ διετίας παιχνίδι της Βέροιας με τους «ερυθρόλευκους».

Ακόμη, για τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θόδωρο Κουρίδη, είχε υποστηρίξει ότι τον γνώρισε σε συναντήσεις για καφέ, παρουσία του κυρίου Αρβανιτίδη. «Δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι τα όσα λέγονταν αφορούσαν ύποπτες συναλλαγές» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, είχε υποστηρίξει ότι κατέθεσε στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα όσα γνώριζε για το ποδόσφαιρο λόγω της πολύχρονης στενής σχέσης της με τον κύριο Αρβανιτίδη, κατόπιν παρότρυνσης γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ