STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Στέλνουν" Ελλάδα τον Μερίνο

"Στέλνουν" Ελλάδα τον Μερίνο
INTIME SPORTS

Κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα είναι ο Περουβιανός πρώην χαφ των Ατρομήτου και Ακρατήτου, Ρομπέρτο Μερίνο, όπως δήλωσε σε ιταλικά ΜΜΕ ο αδερφός και ατζέντης του.

Μπορεί να η Μεσίνα που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας να προέβαλε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτησή του, αλλά η προσφορά που υποστηρίζει ότι έχει από ομάδα της ελληνικής Super League, θα φέρει ξανά τον Περουβιανό πρώην χαφ του Ατρομήτου, Ρομπέρτο Μερίνο, στα μέρη μας.

"Καθίσαμε με τους διοικούντες τη Μεσίνα τις τελευταίες ημέρες, από τη στιγμή που ο Ρομπέρτο ήθελε ξανά να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Έχουμε μία πραγματική ευκαιρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει κοινοτικό διαβατήριο, ισπανικό.

Ειλικρινά, είναι μία δύσκολη στιγμή στην Ιταλία γι' αυτό και πρωταρχικά προτιμήσαμε άλλες χώρες, εκτός Ιταλίας. Έχουμε προσφορά από ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας.", δήλωσε ο Έκτορ Μερίνο στην ιστοσελίδα Messina Sportiva.

Ο Ρομπέρτο Μερίνο αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τις φανέλες των Ακρατήτου και Ατρομήτου, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τις φανέλες των Σερβέτ, Χουάν Αουρίκ, Νοτσερίνο και Αλ-Νασρ. Πλέον, ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός είναι 32 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πατάγια Γιουνάιτεντ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ