STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σκοράρει μόνο με τους μεγάλους ο Κουτσιανικούλης

Σκοράρει μόνο με τους μεγάλους ο Κουτσιανικούλης
INTIME SPORTS

Μόνο κόντρα στους λεγόμενους μεγάλους σκοράρει τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος έχει σημειώσει τα έξι από τα εννιά τέρματά του στη Σούπερ Λιγκ με αντιπάλους τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (vds).

Δίχτυα μετά από 10 μήνες βρήκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ισοφάρισε για τον ΟΦΗ σε 1-1 στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης των Κρητικών πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα και έβαλε τέλος στη δυστοκία τόσων μηνών.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του ο 24χρονος δυσκολευόταν να σκοράρει με αποκορύφωμα τις δύο προηγούμενες σεζόν στις οποίες σημείωσε μόνο ένα γκολ. Ωστόσο, το εντυπωσιακό είναι πως και τα δύο τέρματά του τα είχε πετύχει κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, όπως έκανε και χθες (29/10).

Το μοναδικό του γκολ το 2011 είχε έρθει σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ την περσινή σεζόν ο "Κούτσια" είχε ανοίξει το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αν, μάλιστα, ανατρέξει κάποιος και στα προηγούμενα γκολ που έχει πετύχει στη Σούπερ Λιγκ τότε θα διαπιστώσει πως στην πιο παραγωγική του σεζόν (2008/09) είχε σκοράρει επίσης κατά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού χαρίζοντας και στα δύο παιχνίδια τη νίκη στον Εργοτέλη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ