STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός 2-1

Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός 2-1
INTIME SPORTS

Φιλική νίκη επί του Πανθρακικού στο γήπεδο των Πηγαδίων πέτυχε το Σάββατο (12/10) η Skoda Ξάνθη. Σολτάνι και Γούτας τα γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Ζεκίνια σκόραρε για τους "πράσινους".

Μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους είχαν το Σάββατο (12/10) Ράινερ Μάουρερ και Άκης Μάντζιος.

Skoda Ξάνθη και Πανθρακικός έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο των Πηγαδίων με τους γηπεδούχους να επικρατούν των "πρασίνων" με 2-1.

Η Skoda Ξάνθη πήρε τη νίκη με τα γκολ των Σολτάνι (40') και Γούτα (78') με τον Πανθρακικό να μειώνει στο τέλος σε 2-1 με γκολ του Ζεκίνια στο 78'. Η ομάδα του Μάουρερ είχε και δύο δοκάρια με τον Βάλλα και με τον Σολάρι.

Skoda Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Χοσέμι, Ντιέ, Φλίσκας, Μάνταλος, Μαρίν, Σολτάνι, Σολάρι.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσέμα, Παπαδιώτης, Μπέρτος, Γούτας, Σουάρεζ Εστράδα, Τσαμούρης, Πασχαλάκης (85' Παπαδημητρίου), Ράνος (86' Κούτεβ), Τσιάρας (75' Νάκας), Βασιλακάκης (86' Τορομανίδης), Κάλβο (77' Τριάδης).

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Σκλιοπίδης, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Μπαϊκαρά, Πόποβιτς, Μερίνο, Χασομέρης, Καθάριος, Τζάνης.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σεϊδάν, Ζδράβος, Τριανταφύλλου, Ζεκίνια, Κατσικοκέρης, Χρήστου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ