STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0
INTIME SPORTS

Εύκολο έργο είχε η Skoda Ξάνθη, η οποία στα Πηγάδια επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η Skoda Ξάνθη, επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο των Πηγαδίων για την 11η αγωνιστική της Super League.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφτασε στους 14 βαθμούς, ενώ παράλληλα, υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια βρέθηκε μπροστά με 2-0. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Ατρόμητος είχε μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ακριτική ομάδα σημείωσε άλλο ένα γκολ έστω και από σπόντα, ενώ στην συνέχεια δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, από την ομάδα του Ατρομήτου, η οποία σε γενικές γραμμές ήταν πολύ κακή στο συγκεκριμένο ματς.

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)/ Τσορτανίδης (Αχαΐας)

Καιρός: Αίθριος

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Μάνταλος (71' Νταρμπιόν), Βασιλακάκης (83' Φλίσκας), Βλαχοδήμος, Ντάνι, Πόι (81' Μαρσελίνιο), Μαρκόφσκι.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης (26' Σφακιανάκης), Γιαννούλης, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος), Μπρίτο (46' Αναστασάκος), Τάτος, Επστάιν, Μήτρογλου.

Κίτρινες κάρτες: Ντάνι (30', Skoda Ξάνθη), Βάλλας (92', Skoda Ξάνθη)-Σκόνδρας (92', Ατρόμητος)

Σκόρερ: Μαρκόφσκι (4', Skoda Ξάνθη), Βασιλακάκης (19', Skoda Ξάνθη), Τόμας (47' αυτ. Skoda Ξάνθη)

Δυνατά η Skoda Ξάνθη

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε σημειώσει ήδη δύο τέρματα.

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος από δεξιά πέρασε δυο παίκτες συνδυάστηκε ωραία με τον Βασιλακάκη, πάλι ο Βλαχοδήμος γύρισε στον Μαρκόφσκι που από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Ατρόνητος είχε μια ευκαιρία στο 11', όταν το σουτ του Επστάιν μπλόκαρε ο Βιβιανί.

Στο 19', η Skoda Ξάνθη, διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Πόι έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βασιλακάκης με δυνατή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 28', ο Ζουέλα μόνος του έκανε την κεφαλιά στέλοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 37' ο Βιβιανί απέκρουσε το σουτ του Μπρίτο.

Ο Βλαχοδήμος στο 40' μπήκε από δεξιά στην περιοχή της ομάδας του Περιστερίου γύρισε την μπάλα στον Μαρκόφσκι, ο οποίος την έστειλε άουτ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 44' ήταν πάλι για τους γηπεδούχους, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Βασιλακάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

"Καθάρισε" με το ξεκίνημα

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Skoda Ξάνθη "καθάρισε" την υπόθεση νίκη, έστω και με αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Στο 47', ο Εντιμάρ έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Τόμας και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 3-0.

Στο 53', ο Βλαχοδήμος γύρισε στον Μαρκόφσκι στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρομήτου, ήταν στο 66', όταν ο Σκόνδρας μόνος έκανε το σουτ έστειλε τη μπάλα στον Βάλλα, αυτή ξαναγύρισε στον Σκόνδρα, ο οποίος μόνος του χωρίς τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τον Ατρόμητο και κράτησε εύκολα το 3-0 υπέρ της, πετυχαίνοντας την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρόσωπο του αγώνα

Ο Βλαχοδήμος μπορεί να μην σκόραρε στην αναμέτρηση, ωστόσο ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον Ατρόμητο.

Η Συνέντευξη Τύπου

Στατιστικά Αγώνα


3

Γκολ

0

2

Ασίστ

0

8

Τελικές προσπάθειες

11

5

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

2

1

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

6

2

Κεφαλιές

3

5

Αποκρούσεις

3

16

Επεμβάσεις

13

26

Κλεψίματα

29

14

Φάουλ

14

0

Οφσάιντ

1

3

Κόρνερ

3

40

Λάθη

31

5/19

Γεμίσματα

6/24



Το φιλμ του αγώνα

11': Σουτ από τον Επστάιν μπλόκαρε την μπάλα ο Βιβιανί.

19': ΓΚΟΛ! Σέντρα από τον Πόι, ο Βασιλακάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

37': Σουτ του Μπρίτο για τον Ατρόμητο απέκρουσε ο Βιβιανί

40': Ο Βλαχοδήμος γύρισε στον Μαρκόφσκι ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

44': Κεφαλιά από τον Βασιλακάκη η μπάλα έφυγε άουτ.

47': ΓΚΟΛ! Ο Εντιμάρ έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Τόμας και μπήκε γκολ. 3-0 για την Skoda Ξάνθη.

53': Σουτ του Μαρκόφσκι από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα έφυγε άουτ.

66': Σουτ από τον Σκόνδρα σε κενή εστία η μπάλα έφυγε άουτ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ