STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σαλπιγγίδης και Περέιρα τα βραβεία

Σαλπιγγίδης και Περέιρα τα βραβεία
Περέιρα INTIME SPORTS

Με συντριπτικά ποσοστά έναντι των αντιπάλων τους ο Φακούντο Περέιρα και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κέρδισαν τα βραβεία για το καλύτερο γκολ και τον πολυτιμότερο παίκτη, της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Φακούντο Περέιρα με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε κατέκτησε τον διαγωνισμό για το Best Goal με ποσοστό 84,84% αφήνοντας πίσω τους Νταβίντ Φουστέρ του Ολυμπιακού (13,22%) και Βαγγέλη Μάντζιο του Λεβαδειακού (1,94%) και έγινε ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ με το σχετικό βραβείο μετά τον Κλάους.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο Φάληρο, όπου ξεδίπλωσε και τις αμυντικές του αρετές, αγωνιζόμενος για περίπου ένα ημίχρονο ως δεξί μπακ, σάρωσε στην ψηφοφορία για τον MVP της αγωνιστική και αναδείχθηκε πρώτος με ποσοστό 89,98% επικρατώντας των Εμάνουελ Κονέ του Λεβαδειακού (5,91%) και Σίλβα Κλέιτον της SKODA Ξάνθης (4,11%).

Αυτό ήταν και το 5ο βραβείο MVP που καταλήγει σε χέρια παίκτη του ΠΑΟΚ μετά από αυτά που κατέκτησαν οι Γιάννης Σκόνδρας (κόντρα στον Πλατανιά), Στέφανος Αθανασιάδης (κόντρα στον Εργοτέλη) και Ράζβαν Ρατς (κόντρα σε Βέροια και ΟΦΗ)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ