STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Υποβιβασμός από Ρουμανία

Υποβιβασμός από Ρουμανία
INTIME SPORTS

Ρουμάνικη ιστοσελίδα προχωράει σε ανάλυση των οικονομικών δεδομένων του ΠΑΟΚ και κάνει λόγο ακόμη για κίνδυνο υποβιβασμού την επόμενη σεζόν. Τι αναφέρει για ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ατρόμητο και Λεβαδειακό.

Ιδιαίτερη αναφορά στα... ταμεία του ΠΑΟΚ κάνουν οι Ρουμάνοι και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ziare.com.

Η τελευταία λοιπόν επισημαίνει πως οι παίκτες του "Δικεφάλου" έχουν λαμβάνειν αρκετά χρήματα, πως οι "ασπρόμαυροι" έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και πως υπάρχει ο κίνδυνος να μην αγωνιστούν την νέα σεζόν στην Ευρώπη και να υποβιβαστούν στην δεύτερη κατηγορία.

" Ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να μην πάρει άδεια την νέα σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ένιωσε την πλήρη κρίση που έπληξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και οι παίκτες έχουν αρκετούς μήνες να πάρουν τους μισθούς τους.

Ακόμη και τα χρήματα της UEFA δεν ήταν επαρκή για την κάλυψη των ποσών που οφείλονται στην ομάδα των Μπόλονι και Λαζάρ, υπάρχει κίνδυνος να μην πάρει άδεια αυτή, οπότε θα υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία και δεν θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη".

Οι Ρουμάνοι μάλιστα... κινδυνολογούν και για άλλες ελληνικές ομάδες. " Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη στην ΑΕΚ που δεν έχει πληρώσει για σχεδόν οχτώ μήνες τους παίκτες της. Ανάμεσα στις ομάδες που απειλούνται με υποβιβασμό λόγω χρεών είναι ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος και ο Λεβαδειακός".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ