STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ράγιος: "Είναι ένα βραβείο για όλη την ομάδα"

Ράγιος: "Είναι ένα βραβείο για όλη την ομάδα"

Το βραβείο του Best Goal της 22ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης , νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Το βραβείο απένειμε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League και πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα δήλωσε:

" Είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την δουλειά που κάνω. Αυτό είναι ένα βραβείο για την ομάδα, αφού όλοι δούλεψαν για να το πάρουμε.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έγινε σέντρα από τα δεξιά, σημάδεψα την απέναντι γωνία, ήμουν σε θέση για γκολ και όλα πήγαν καλά στο τελείωμα της φάσης.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου πάνω από όλα, γιατί είναι απόρροια της δουλειάς που κάνουμε στο γήπεδο και στην οικογένεια μου στην Ισπανία, που με βλέπει και με υποστηρίζει από μακρινή απόσταση και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας.

Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό το κάθε γκολ που βάζει. Την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος είχα σημειώσει ένα πιο όμορφο γκολ, αλλά δεν ψηφίστηκε. Μακάρι να έρθουν και άλλες βραβεύσεις και άλλα γκολ όμορφα, που να βοηθήσουν πολύ την ομάδα μου. Ήταν ομαδική δουλειά, βοήθησε όλη η ομάδα και ήρθε αυτό το ωραίο και σημαντικό γκολ.

Η πορεία που κάνει η ομάδα εδώ και δύο χρόνια είναι πολύ καλή. Μέχρι τότε η ομάδα κυνηγούσε την παραμονή στην κατηγορία. Ο κόσμος χαίρεται πολύ με αυτό που συμβαίνει, αλλά είναι μεγάλο πράγμα να υπάρχουν τέτοιοι σύλλογοι στην Ελλάδα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ