STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρωτοχρονιά μαζί για παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Πρωτοχρονιά μαζί για παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά με κοινή τους φωτογραφία αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν έχουν να χωρίσουν εκτός γηπέδου. Το σχόλιο του Αμπέντ.

Όσοι ακολουθούν στο instagram τον Αντρέα Μπουχαλάκη ή τον Νίκο Καρέλη, είδαν στη ροή των φωτογραφιών τους μία πολύ ωραία εικόνα. Οι δύο ποδοσφαιριστές ανέβασαν την πρωτοχρονιά μία κοινή φωτογραφία με την οποία υποδέχτηκαν το 2015. Σε αυτή βρίσκονται και άλλοι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Τάσος Αυλωνίτης και ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

''Καλή χρονιά'', ήταν το μήνυμα του Μπουχαλάκη, "Ευτυχισμένο το νέο έτος, εύχομαι σε όλους τα καλύτερα", αυτό του Νίκου Καρέλη. Οι δύο παίκτες ήταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη, ενώ και με τους υπόλοιπους, έχουν βρεθεί στην Εθνική Νέων.

Τη φωτογραφία στο προφίλ του Νίκου Καρέλη, η οποία τραβήχτηκε πιθανότατα σε κοινή τους έξοδο το βράδυ της παραμονής του 2015, σχολίασε ο Μεχντί Αμπέντ, γράφοντας σε greekelish για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό: "Παιρταχά μου, μου λείπεις". Φιλότιμη προσπάθεια του παίκτης της Νιούκαστλ!

Πρωτοχρονιά μαζί για παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Καλη χρονια !!! 2015

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης andreasbouhalakis (@bouchalakis) στις



TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ