STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Προχωράει ακάθεκτη η Κ20 του Ολυμπιακού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Σ' εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Σ' εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20 στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώνοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις του για το 2016.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι αήττητη ύστερα από 13 αγώνες στη διοργάνωσημ έχοντας 12 νίκες και 1 ισοπαλία και είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Επιπλέον, η στα παιχνίδια που έχει δώσειμ έχει πετύχει 40 γκολ και έχει δεχτεί μόλις ένα.

Να τονιστεί ότι οι δυο σκόρερ του είναι ποδοσφαιριστές ηλικίας 17 ετών. Ο Αργύρης Καμπετσής (45') είναι γεννημένος στις 6/5/1999 και ο Νίκος Πέιος (80') στις 17/6/1999 και στον αγώνα με τους Αρκάδες άνοιξαν και οι δυο λογαριασμό στο σκοράρισμα στην Κ20. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην εντός έδρας νίκη (2-0) επί του ΠΑΟΚ στο Ρέντη είχε σκοράρει ο επίσης 17χρόνος, Γιώργος Ξενιτίδης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά το τέλος της αναμέτρησης σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την προσπάθεια. Παίξαμε με μια αξιόλογη ομάδα και πιάσαμε καλή απόδοση. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και νέα παιδιά τα οποία πέτυχαν και γκολ. Στον Ολυμπιακό όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προσφέρουν. Κλείσαμε με νίκη και αήττητοι τη χρονιά και τώρα θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι για το 2017. Θέλω να ευχηθώ σ' όλους καλές γιορτές και υγεία".

Ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Άρντιτ Τόλι, είπε από την πλευρά του: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Κάθε ημέρα δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε και σαν ομάδα αλλά και ατομικά καλύτεροι. Η ομάδα έχει μέταλλο. Ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή μας για να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σ' όλους με υγεία".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (83’ Φουάσης), Νικολάου, Τόλι, Ξενιτίδης, Ξύδας (68’ Κιρτζιαλίδης), Μεγαρίτης, Καμπετσής (79’ Πέιος), Κηπουρός, Βρουσάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τσέκος, Παπαγγελής, Ζήσης, Ευαγγέλου, Κοντογιαννόπουλος (60’ Δουβίκας), Νικολακόπουλος (79’ Ντίνε), Μακροστέργιος, Συρεγγέλας, Κυριακόπουλος, Μπαστιάνος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ