STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Προς Πέμπτη η συνάντηση των τριών με τον Κοντονή

Προς Πέμπτη η συνάντηση των τριών με τον Κοντονή

Ο Σταύρος Κοντονής θα υποδεχτεί την Πέμπτη (24/3) τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, για να συζητήσουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η προσπάθεια του Σταύρου Κοντονή να φέρει σε επαφή τους ισχυρούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εμπλέκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναμένεται να ευοδωθεί, αν όχι στον απόλυτο βαθμό. Η άρνηση του Γιάννη Αλαφούζου να συναντήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, δεν ματαίωσε την πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού.

Στις επαφές που είχε με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αλλά και με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως εξασφάλισε τη συγκατάθεση τους για συνάντηση την Πέμπτη (24/3) στο γραφείο του. Ο Κοντονής θεωρεί εξαιρετικά σημαντική την προσέλευση τους, προκειμένου να συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένη θεματολογία δεν πρόκειται να τεθεί, αφού ο καθένας εκ των τριών θεωρεί άλλο ζήτημα ως ύψιστης σημασίας. Οπότε, ο Κοντονής θα επιχειρήσει να τα θίξει όλα και στοχεύει στην εκτόνωση της μεταξύ τους έντασης, ώστε να αναζητηθούν λύσεις στα προβλήματα.

Εξυπακούεται πως κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί... Οι Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης έχουν ισχυρά "εγώ" και έχουν κοντραριστεί με σκληρές εκφράσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Παράλληλα, δεν συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες και ο Σταύρος Κοντονής χρειάζεται να κινηθεί έξυπνα και διπλωματικά για να επιτύχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ίσως, και η απόφαση του για την διεξαγωγή του Κυπέλλου να έχει σχέση με την έκβαση της συνάντησης του με τους τρεις άνδρες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ