STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: Καλλονή - Πανθρακικός

Preview: Καλλονή - Πανθρακικός
Εμπόου Μανούσος INTIME SPORTS

Διαβάστε τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα Καλλονής και Πανθρακικού λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεταξύ τους αγώνα για την 5η αγωνιστική (VIDEOS).

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας με την αναμέτρηση ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου οι δυο ομάδες θέλουν βαθμούς (ή βαθμό) έτσι ώστε να σκαρφαλώσουν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός (19:30 NS1, Sport24.gr)

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη φιλοδοξεί να συνεχίσει το απόλυτο της έδρας, όπου έχει κερδίσει Εργοτέλη (2-0) και Παναθηναϊκό (1-0) και να μπει στο γκρουπ των ομάδων που έχουν 10 βαθμούς μετά από 5 παιχνίδια.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Καμαρά και Αγρίτης. Αναλυτικά οι επιλογές του έμπειρου τεχνικού:

Χογκ, Ναβάρο, Γιορέντε, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Μπαρέρα, Βαλιός, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Πιπίνης, Αντέτζο, Κύπρου, Χουάνμα, Αλέξιτς, Μανούσος, Μίνγκας, Μπουρού.

Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός είναι αήττητος τρεις σερί αγωνιστικές και θέλει να παραμείνει και απόψε στην Μυτιλήνη. Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεση του τον βασικό τερματοφύλακα Φερνάντες και κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ένας εκ των Αθανασιάδη, Πασχαλάκη.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Καθάριος, Χασομέρης, Τζάνης, Ίγκοε, Κάσες, Αράμπα, Ντιγκινί, Πέρεζ, Μεχία, Σερφά και Εμπόου.

Δείτε σε VIDEO τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Superleague.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ