STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα

Preview: Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Με το δίδυμο Σεμερτζίδη-Μιχαλήτσιο στον πάγκο του μετά την λύση της συνεργασίας με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο Άρης περιμένει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον ΠΑΣ Γιάννινα (8/1 15:00 NS3)

Το ματς είναι κρίσιμο για αμφότερες τις ομάδες, με τον Άρη να μετράει αρκετά αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και να προχωρεί στην αποπομπή του Μίχαλ Πρόμπιερζ, και τον ΠΑΣ Γιάννινα να επιζητά βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Παρατηρητής: Σίπκας (Φλώρινας)

Ο καιρός στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Τα νέα του Άρη

Το ξεκίνημα του 2012 ήταν άκρως απογοητευτικό για τον Άρη, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κέρκυρα στο "νησί των Φαιάκων", με τους "κίτρινους" να έρχονται σε συμφωνία το βράδυ της Πέμπτης με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ για να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Σεμερτζίδης και ο Γιάννης Μιχαλήτσιος, με το εν λόγω δίδυμο να αποτελεί προσωρινή διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία μέχρι να βρεθεί ο οριστικός αντικαταστάτης του Πολωνού τεχνικού μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Επιστρέφουν στην ομάδα οι Καστίγιο, Πρίττας και Παπαστεριανός, οι οποίοι είχαν μπει στο "ψυγείο" από τον προηγούμενο προπονητή, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τον μακροχρόνια απόντα Σηφάκη.

Τα νέα του ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα ματς αρκετά ισορροπημένο που αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, ο ΠΑΣ έμεινε ευχαριστημένος τελικά από τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τους Ηπειρώτες οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και όπως είναι λογικό κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Πολύ άσχημο το ρεκόρ του ΠΑΣ μακριά από την έδρα του καθώς αγνοεί τη νίκη σε έξι ματς (1 ισοπαλία-5 ήττες), δεν υπολογίζονται για τον αγώνα του "Βικελίδης" οι Φεγκρούς, Πάντος και Μπουζίντ, ενώ στο δυναμικό του "Άγιαξ της Ηπείρου" βρίσκεται πλέον και ο Γιώργος Ζαραδούκας (δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ