STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πολλά "μάτια" απόψε στο Φάληρο

Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σκάουτς από τέσσερις διαφορετικές χώρες θα υπάρχουν στο σημερινό (20:30) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Το παρών θα δώσει και ο Μίχαελ Σκίμπε με τον Κώστα Τσάνα.

Σκάουτς από τέσσερις διαφορετικές χώρες θα υπάρχουν στο αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (20:30) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή. Έτσι, λοιπόν, ακόμη ένα ελληνικό ντέρμπι θα φέρει πολλές ομάδες του εξωτερικού στην χώρα μας.

Στο παιχνίδι του φαληρικού γηπέδου αναμένεται να δώσουν το "παρών" σκάουτς έξι ομάδων και συγκεκριμένα των Βέρντερ Βρέμης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ουντινέζε, Άντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης και της Μπασάκσεχιρ.

Παράλληλα, το παρών θα δώσει και ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος θα βρίσκεται στο γήπεδο με τον συνεργάτη του, Κώστα Τσάνα, αφού οι εργασίες τους είναι πυρετώδεις ενόψει των δυο αγώνων με την Κροατία (9 και 12 Δεκεμβρίου) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ