STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Playoffs: Ημέρα 5η

Playoffs: Ημέρα 5η
Ζέκα Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Διαβάστε τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης ενόψει της 5ης αγωνιστικής των Playoffs της Superleague.

Δυο αναμετρήσεις των Τετάρτη (3/6) για την 5η αγωνιστική στα layoffs της Superleague. Ο αδιάφορος Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Και τα δυο ματς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες δίνουν σκληρή μάχη για την 2η θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 18:15 (NS2 και Sport24 Radio 103.3)

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθούν και οι δυο ομάδες στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αφού εξασφάλισε την πρωτιά, ενώ στον Αστέρα έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τους φιλοξενούμενους. Ο Στάικος Βεργέτης δεν έχει στη διάθεση του τους: Μπαράλες, Πάρα, Λούι, Κουρμπέλη και Γκοϊάν.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Καστριτσέας, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Παπαχρήστος, Τορμένα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο, Γιαννιώτας, Σκούρτης, Μουκάμ, Γαρυφαλλόπουλος.

Πάμε και στον γηπεδούχο Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός τους Σίλντενφελντ, Μπούι, Μπούρμπο, Πέτριτς, Χουχούμη, Κλωναρίδη, Σπυρόπουλο, Πράνιτς και Μέντες. Οι δυο πρώτοι έχουν αναχωρήσει για τις πατρίδες τους, αφού δεν υπολογίζονται (ο Κροάτης είναι τιμωρημένος).

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Νάνο, Σταματάκης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα και Στάικος.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 20:30 (NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Ένα θετικό αποτέλεσμα ψάχνει ο Ατρόμητος στην Τούμπα έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Στα καλά νέα η επιστροφή των Φυτανίδη, Πίτου Γκαρσία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Φυτανίδης, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μπρίτο.

Με κακή ψυχολογία και παίκτες στο... κόκκινο θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξέρει πως αν δεν έρθει η νίκη, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Δεληγιάννης, όπως και οι Παπαγιαννόπουλος, Γκολάσα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ : Ιτάνζ, Γιακουμής, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Πόζογλου, Μακ, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.

Η βαθμολογία

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΓΚΟΛ + ΓΚΟΛ -
1 Παναθηναϊκός 14 9 0
2 Αστέρας 6 1 4
3 ΠΑΟΚ 4 1 4
4 Ατρόμητος 2 1 4

* Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ Αστέρα και Ατρόμητου, υπερτερούν οι Αρκάδες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ