STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-2
INTIME SPORTS

Με δύο γκολ του Λάσλο Λέντσε, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε με 2-1 από τα Γιάννινα επί του ΠΑΣ και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και ωραίες φάσεις, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, καθώς επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Λέντσε στο 19ο λεπτό, ενώ και πάλι ο Ούγγρος ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη στο 48'. Νωρίτερα (24') είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Κοροβέσης.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 24η αγωνιστική της Superleague.

Ο Αστέρας παραμένει έτσι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΠΑΣ "κόλλησε" στην 5η θέση και οι διώκτες του τον πλησίασαν επικίνδυνα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

Διαιτητής: Τριτσώνης

Βοηθοί: Γκάγκας, Γεωργαράκος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Κεϊτά (69' Ντάσιος), Κοροβέσης (58' Βίλα), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (87' Γιάκος), Ίλιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Άλβαρες, Πιπίνης (76' Γιαλούσης), Φορμίκα (9' Κάφα), Σέτι, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος (50' Ουσέρο), Λέντσε

Γκολ: 24' Κοροβέσης / 19', 48' Λέντσε

Κίτρινες κάρτες: Βίλα / Πιπίνης, Τσαμπούρης

Ανασκόπηση αγώνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι, πιέζοντας τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Φούλοπ. Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή άνηκε στους Αρκάδες, όταν στο 15' ο Ράγιος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Λέντσε σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ο Τριτσώνης υπέδειξε -ένα μάλλον αυστηρό- επιθετικό φάουλ του Ντε Μπλάσις, ο οποίος είχε διεκδικήσει επίσης την μπάλα στη σέντρα που είχε γίνει. Τελικά το γκολ ήρθε στο 19' για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, με τον Ράγιος να σουτάρει πάλι από το ύψος της περιοχής, την μπάλα να κοντράρει σε δύο παίκτες και να καταλήγει στον αμαρκάριστο Λέντσε, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στα δίχτυα του Μπαμπανιώτη.

Η απάντηση από τους Ηπειρώτες ήταν άμεση, με τους παίκτες του Αστέρα να μην απομακρύνουν καλά την μπάλα σε μία επίθεση των αντιπάλων τους, ο Κοροβέσης έγινε αποδέκτης της και με ένα διαγώνιο σουτ ισοφάρισε στο 24ο λεπτό. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε με ένα κοντινό βολέ δύο λεπτά αργότερα να ανατρέψει το σκορ και να κάνει το 2-1, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Φούλοπ.

Το εξαιρετικό θέαμα και ο γρήγορος ρυθμός συνεχίστηκαν, και στο 34' ο Κάφα θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, όταν δοκίμασε ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου επιφύλασσε ένα ακόμη γκολ για τον Λέντσε, ο οποίος έφτασε τα τρία σε ισάριθμους αγώνες με τη φανέλα του Αστέρα. Συγκεκριμένα, στο 48', ο Ντε Μπλάσις έδωσε με κεφαλιά την 7η φετινή του ασίστ στον Ούγγρο επιθετικό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι για το 1-2.

Ακολούθησε ένα υποτονικό 20λεπτο, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσο κι αν ήθελε να επιτεθεί για να ισοφαρίσει, δεν έβρισκε διαδρόμους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε ασφυκτικά και θα μπορούσε να κάνει το 2-2 με τον Κολοβέτσιο και τον Ντε Βινσέντι, αλλά δεν βρήκαν στόχο.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Λάσλο Λέντσε πέτυχε δύο σχετικά εύκολα γκολ, αλλά απέδειξε πως βρίσκεται πάντα στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρει, όπως πρέπει πάντα να κάνει ένας καλός επιθετικός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει πετύχει τρία γκολ σε ισάριθμα ματς.

Ο αδύναμος κρίκος

Δεν βοήθησε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ντε Βινσέντι, από τον οποίο περιμένει ο ΠΑΣ πολύ περισσότερα πράγματα από όσα προσέφερε σήμερα.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 2
0 Ασίστ 1
16 Τελικές Προσπάθειες 9
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
2 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 5
3 Επεμβάσεις 22
27 Κλεψίματα 29
7 Φάουλ 17
1 Οφσάιντ 2
8 Κόρνερ 1
61 Λάθη 70
10/32 Γεμίσματα 6/11
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ