STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παρέλαση από μάνατζερ στην Λεωφόρο

Παρέλαση από μάνατζερ στην Λεωφόρο
Ζέκα INTIME SPORTS

Μάνατζερ κι σκάουτ από ολόκληρη την Ευρώπη θα βρεθούν το Σάββατο (2/11) στην Λεωφόρο με σκοπό να δουν παίκτες τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού.

Μπορεί το ντέρμπι ανάμεσα στους δυο αιώνιους να μην έχει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τον τίτλο, μιας και ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη 11 βαθμούς μπροστά, όμως αρκετοί φίλοι και των δυο ομάδων θα το παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα.

Το γήπεδο της Λεωφόρου, λοιπόν, αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο τόσο από οπαδούς όσο και από σκάουτ συλλόγων από το εξωτερικό.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές των δυο αιωνίων βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων ανά την Ευρώπη και για κάποιους από αυτούς μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ακόμα και τον ερχόμενο Γενάρη.

Κώστας Μήτρογλου, Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μανωλάς και κάποιοι ακόμα παίκτες παρακολουθούνται εδώ και αρκετούς μήνες από μάνατζερς και σκάουτ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από αυτούς να παραμείνουν και την Κυριακή στην Ελλάδα, αφού υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις παικτών που το τελευταίο διάστημα έχουν συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα (πχ Ντε Μπλάσις).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ