STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παραμονή για γερά νεύρα

Παραμονή για γερά νεύρα
Τζούνιορ INTIME SPORTS

Η μάχη της παραμονής είναι ανάμεσα σε πέντε, συν μία ομάδα, και το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα των δυο τελευταίων αγωνιστικών.

Ξάνθη, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Παναιτωλικός και λιγότερο ο Λεβαδειακός θα παλέψουν στις δυο αγωνιστικές που απομένουν για την παραμονή στην Superleague.

Η μάχη θα είναι σκληρή με κάποιες ομάδες να έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων, όμως όπως είδαμε και στο ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, όλα μπορούν να συμβούν!

Εμείς συγκεντρώσαμε τα υπέρ και τα καλά της κάθε ομάδας, το πρόγραμμα τους και το κατά πόσο υστερεί ή υπερτερεί έναντι των άλλων σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Να τα δούμε όμως αναλυτικά και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Τα υπέρ και τα κατά

Βαθμολογικά πάντα Πανιώνιος και Ξάνθη έχουν ένα σαφές προβάδισμα τεσσάρων πόντων από την 24η θέση. Από εκεί και πέρα έχουν και καλύτερη άμυνα (10/9 γκολ διαφορά) και καλή επίθεση. Άλλο ένα υπέρ είναι πως παίζουν μεταξύ τους και το "Χ" βολεύει και τους δυο, με την Ξάνθη μάλιστα να παίζει με τον Εργοτέλη την τελευταία αγωνιστική.

Στα καλά η κακή επιθετική συμπεριφορά στα τελευταία παιχνίδια. Η Ξάνθη σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ ο Πανιώνιος κάνει πολλές ευκαιρίες, αλλά τις χάνει!

Κέρκυρα και Παναιτωλικός

Στα κατά για την ομάδα του Αγρινίου η κακή επίθεση με μόλις 18 γκολ σε 28 αγωνιστικές και το δύσκολο πρόγραμμα με Άρη και Παναθηναϊκό. Στα θετικά το γεγονός πως ουσιαστικά δεν υπάρχει άγχος, αφού είναι με το ενάμιση πόδι στην Football League. Στις ισοβαθμίες βέβαια έχει αβαντάζ έναντι τριών αντιπάλων!

Η Κέρκυρα από την άλλη τα παίζει όλα με τον ΟΦΗ εντός και ελπίζει σε αδιαφορία του Άρη την τελευταία αγωνιστική. Ελάττωμα για τους Φαίακες η άμυνα (η χειρότερη του πρωταθλήματος με 42 γκολ) και το γεγονός πως υστερεί έναντι δυο αντιπάλων.

Τέλος ο Λεβαδειακός δύσκολα θα μπει στο γκρουπ των ομάδων που θα κινδυνεύσουν, αφού θα πρέπει να συμβούν απίστευτα πράγματα για να μπλέξει. Μαθηματικά πάντως για ένα πόντο είναι στο κόλπο.

Η Βαθμολογία

Λεβαδειακός: 33 βαθμοί

Ξάνθη: 32 βαθμοί

Πανιώνιος: 32 βαθμοί

Εργοτέλης: 29 βαθμοί

Κέρκυρα: 28 βαθμοί

Παναιτωλικός: 25 βαθμοί

Το πρόγραμμα

Ξάνθη Πανιώνιος Εργοτέλης Κέρκυρα Παναιτωλικός
Πανιώνιος (Ε) Ξάνθη ( Μ) Λεβαδειακός (Μ) ΟΦΗ ( Μ) Άρης ( Μ)
Εργοτέλης ( Μ) Α. Τρίπολης (Ε) Ξάνθη (Ε) Άρης (Ε) Παναθηναϊκός (Ε)


Η "αρένα" των ομάδων

ΞΑΝΘΗ

Υπερτερεί: Πανιώνιο (άλλο ένα ματς), Εργοτέλη (άλλο ένα ματς)

Υστερεί: Κέρκυρα, Παναιτωλικό

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπερτερεί: Κέρκυρα, Παναιτωλικό

Υστερεί: Ξάνθη (άλλο ένα ματς), Εργοτέλη

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Υπερτερεί: Εργοτέλη

Υστερεί: Ξάνθη (άλλο ένα ματς), Παναιτωλικό

* Μπαράζ με Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπερτερεί: Ξάνθη

Υστερεί: Πανιώνιο, Παναιτωλικός

* Μπαράζ με Εργοτέλη

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Υπερτερεί: Κέρκυρα, Εργοτέλη, Ξάνθη

Υστερεί: Πανιώνιο

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ