STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1

Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1
INTIME SPORTS

Έχοντας ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ο εξαιρετικός Πανθρακικός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 4-1. Πολύ κακή εικόνα οι "κυανέρυθροι".

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Πανθρακικός επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 4-1. Η ομάδα της Θράκης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δε δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε από τους "κυανέρυθρους" βρήκε τον τρόπο να συνέλθει, να χάσει ευκαιρίες και να ξεσπάσει στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όταν πέτυχε τρία γκολ σε εννιά λεπτά.

Δείτε την Κυριακή (26/1) την 21η εκπομπή Super BALL με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Σέντρα εκπομπής στις 21:00

Εμφανώς κουρασμένοι από το παιχνίδι του κυπέλλου οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι αδυνατούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων. Δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, αφού έχασαν κατά κράτος τη μάχη του κέντρου.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά αυτό δεν τους βγήκε, αφού παρά το σύστημα τους δέχτηκαν αρκετές φάσεις με τους παίκτες του Πανθρακικού να φτάνουν σχεδόν ανενόχλητοι έξω από την περιοχή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τόσο το τρίτο όσο και το τέταρτο γκολ μπήκαν από σουτ εκτός περιοχής με τους Χασομέρη και Τζάνη να σουτάρουν χωρίς πίεση.

Να σημειωθεί ότι με αυτή τη νίκη η ομάδα του άλλοτε "κυανέρυθρου" Άκη Μάντζιου, ο οποίος αντιμετώπισε τον πρώην βοηθό του Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, έφτασε τους 30 βαθμούς και ξαναπήγε στην έκτη θέση, ενώ ο Πανιώνιος παρέμεινε στην ενδέκατη θέση και τους 24 βαθμούς.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κομοτηνής

Καιρός: Ασθενής βροχή

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Ντιόγκο (46' Καθάριος), Ρομέου, Λαδάκης, Εμπό, Τζάνης (82' Μολίνα), Μπαϊκαρά (32' Χασομέρης), Ιγκόρ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος (77' Πάνος), Κούρντι, Μητρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης (66' Γιάννου), Κολοβός (52' Λάσνικ), Αραβίδης.

Γκολ: 16' Ιγκόρ, 59' Ρομέου, 63' Χασομέρης, 68' Τζάνης / 27' Ντούνης

Κίτρινες κάρτες: 7' Μπαϊκαρά, 11' Σαρακατσάνος, 65' Καθάριος / 42' Κουλουχέρης

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε το live της αναμέτρησης, το οποίο επιμελήθηκε ο Γιώργος Χριστοφόρου

Ανασκόπηση

Αρκετά δυναμικά μπήκε ο Πανθρακικός στο παιχνίδι, ο οποίος πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών είχε απειλήσει ήδη δύο φορές την εστία του Ανέστη, με τον δεύτερο να πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση στο σουτ του Ρομέου. Ο Βραζιλιάνος επιχείρησε και στο 13' να βρει δίχτυα, αλλά ο Ανέστης με τον Κούρντι τον έκλεισαν ωραία κι το σουτ του έφυγε άουτ.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά ο Πανθρακικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ιγκόρ με κοντινή κεφαλιά έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς νικώντας τον Κουλουχέρη που ολιγώρησε.

Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοι με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες με τον Τζάνη να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι στο 19' και να βλέπει τον Ανέστη στο 20' να μπλοκάρει σουτ του. Ο Πανιώνιος φαινόταν να μην μπορεί να απειλήσει, αλλά στο 27' με εντυπωσιακό σουτ του Ντούνη εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά το γκολ οι Θρακιώτες πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα έχοντας αρχικά μία καλή στιγμή με τον Ιγκόρ στο 28'. Δέκα λεπτά μετά άγγιξαν το γκολ με το ψαλιδάκι του Χασομέρη να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Ανέστη. Στην επόμενη φάση ο Αυλωνίτης έβαλε κόντρα στο σουτ του Ιγκόρ και στην εξέλιξη της φάσης ο Παντίδος έσωσε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή από το σουτ του Εμπό. Αυτή ήταν επί της ουσίας και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1
INTIME SPORTS

Ρεσιτάλ έδωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πέτυχαν τρία γκολ σε εννιά λεπτά. Λίγο πριν ο Ανέστης είχε πραγματοποιήσει μία εξαιρετική επέμβαση σε εξ επαφής πλασέ του Ιγκόρ. Η συνέχεια για τον Έλληνα τερματοφύλακα, όμως, δεν ήταν ανάλογη.

Στο 59' ο Ρομέου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά με προβολή βρήκε δίχτυα κάνοντας την αρχή για τον χορό των γκολ που θα ακολουθούσε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Χασομέρης με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Ανέστη, ο οποίος έμεινε άγαλμα, ενώ στο 68' έγινε και το 4-1 με απίστευτο σουτ του Τζάνη. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Η αντίδραση του Πανιωνίου ήταν ένα σουτ του Κούρντι στο 71', το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι μετά το 4-1 κατέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Μοναδική τελική προσπάθεια ως το τέλος του αγώνα ήταν ένα σουτ του Ρομέου, το οποίο δε βρήκε στόχο.

MVP της αναμέτρησης

Όταν μία ομάδα νικάει με χαρακτηριστική άνεση όπως ο Πανθρακικός τον Πανιώνιο, τότε γίνεται αντιληπτό πως ήταν αρκετοί οι διακριθέντες. Ιγκόρ, Τζάνης και Χασομέρης έπιασαν πολύ καλή απόδοση, αλλά εκείνος που έκανε τη διαφορά ήταν ο Ρομέου.

Η απογοήτευση

Δεν υπήρξε παίκτης του Πανιωνίου που να ξέφυγε από τη μετριότητα. Απογοήτευση ήταν συνολικά η εικόνα που έδειξε η ομάδα και κυρίως η εικόνα που είχε στον χώρο του κέντρου.

Στατιστικά

4 Goal 1
1 Ασίστ 0
21 Τελικές Προσπάθειες 5
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
5 Κεφαλιές 0
1 Αποκρούσεις 4
14 Επεμβάσεις 14
25 Κλεψίματα 18
6 Φάουλ 11
0 Οφσάιντ 3
9 Κόρνερ 1
49 Λάθη 40
11/29 Γεμίσματα 2/15
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ