STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-1

Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-1
INTIME SPORTS

Πανθρακικός και Πλατανιάς μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο μεταξύ τους ισόπαλο 1-1 ματς στο ΔΑΚ Κομοτηνής για την 17η αγωνιστική της Super League. Δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Σερφά

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς της Κομοτηνής μεταξύ του Πανθρακικού και του Πλατανιά στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό με τον Πλατανιά να παίρνει το προβάδισμα με τον Ναζλίδη και τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει με τον Παπαδόπουλο, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σερφά.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 17η αγωνιστική της Superleague

Με τον βαθμό που πήρε ο Πανθρακικός έφτασε στους 21 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πλατανιάς έφτασε στους 18 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν ο κυρίαρχος είχε τις φάσεις μπροστά από τα καρέ του Πλατανιά, αλλά του έλειψε το γκολ. Από την άλλη ο Πλατανιάς ήταν μέτριος και δεν δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο δεύτερο μέρος η άνοδος του Πλατανιά συντέλεσε στο να παιχθεί καλύτερο ποδόσφαιρο και από τιος δύο ομάδες. Ο Πλατανιάς μάλιστα προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει με τον Παπαδόπουλο για τον Πανθρακικό να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής/Βοηθοί: Μήτσιος (Ηπείρου)/Θανασακούδης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Στάθης (59' Κοντογουλίδης), Καστελάν, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μίνγκας, Λουσέρο (86' Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντόε (77' Γκονζάλες), Αργυρόπουλος, Τζανής, Κουρτεσιώτης (84' Κανακούδης), Τετέ (92' Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Ναζλίδης, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Αναστασάκος.

Κίτρινες κάρτες: Μουνάφο (50', Πανθρακικός), Κάλαϊτζιτς (17', Πλατανιάς), Κουρτεσιώτης (51', Πλατανιάς), Ντόε (55', Πλατανιάς)

Σκόρερ: Παπαδόπουλος (66', Πανθρακικός) -Ναζλίδης (51', Πλατανιάς)

Καλύτερος ο Πανθρακικός στο πρώτο

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος είχε τις ευκαιρίες αλλά όχι και το γκολ. Στο 10' ο Μπαϊκαρά, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε και το με τον Κηπουρό να αποκρούει εντυπωσιακά.

Τρία λεπτά αργότερα (13') η ομάδα της Κομοτηνής είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Σερφά που έφυγε άουτ.

Ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο γκολ στο 35', όταν ο Μίνγκας γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Σερφά αρχικά δεν την βρήκε, ενώ στη συνεχεία ο Παπαδόπουλος σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

Ο Πλατανιάς απείλησε στο 37', όταν ο Αναστασάκος έκανε το σουτ με τον Βρονταρά να μπλοκάρει, ενώ στο 42' ο Τετέ έστειλε την μπάλα από μακρινή απόσταση άουτ.

"Πάγωσε" την Κομοτηνή ο Πλατανιάς

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Πλατανιά ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα, "παγώνοντας" το γήπεδο της Κομοτηνής.

Στο 51' μετά από λάθος της άμυνας του Πανθρακικού ο Αναστασάκος έγινε κάτοχος της μπάλας την γύρισε και ο Ναζλίδης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανθρακικός αύξησε την πίεσή του στα καρέ των φιλοξενούμενων για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 54' το σουτ του Στάθη έφυγε άουτ, ενώ στο 63' από την μπαλιά του Μπαϊκαρά ο Σερφά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπουρού.

Ένα λεπτό αργότερα (64') ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Ουντότζι έπιασε την κεφαλιά με τον Μπαϊκαρά να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Δύο λεπτά αργότερα (66') ο Πανθρακικός έφτασε στην ισοφάριση. Ο Τζάνης έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω ο Κηπουρός απέκρουσε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Παπαδόπουλος από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

Ο Παπαδόπουλος λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 86' όταν από καλή θέση δεξιά στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει αόυτ.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής μεταξύ του Πανθρακικού και του Πλατανιά.

MVP της αναμέτρησης

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν και πάλι από τους πρωταγωνιστές. Ο επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής σημείωσε το γκολ με το οποίο οι "πράσινοι" πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Πλατανιά.

Η απογοήτευση

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πλατανιά δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν δημιούργησε ευκαιρίες και καθαρά από τύχη δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερη.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 1
0 Ασίστ 1
14 Τελικές Προσπάθειες 7
8 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
3 Κεφαλιές 2
2 Αποκρούσεις 3
11 Επεμβάσεις 18
23 Κλεψίματα 21
19 Φάουλ 18
6 Οφσάιντ 1
9 Κόρνερ 2
70 Λάθη 67
8/28 Γεμίσματα 3/14
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ