STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανό για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε Λεωφόρο και Περιστέρι

Πανό για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε Λεωφόρο και Περιστέρι

Στις εξέδρες του γηπέδου του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, οι οπαδοί των ομάδων σήκωσαν πανό για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μαχαίρι ενός μέλους της Χρυσής Αυγής. "Η σιωπή είναι συνενοχή", αναφέρουν μεταξύ άλλων. Δείτε φωτογραφίες...

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία, που οι οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων αναρτούν πανό για κοινωνικά θέματα που συγκλονίζουν την χώρα. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μαχαίρι ενός μέλους της Χρυσής Αυγής, είναι σίγουρα ένα ένα τέτοιο θέμα...

Σας γράψαμε την Πέμπτη άλλωστε, πως οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο καλούν τους ομοϊδεάτες τους να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα , κάτι που μαρτυρά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα εντός και εκτός συνόρων.

Το Σάββατο (21/9) λοιπόν, είδαμε και τις πρώτες αντιδράσεις από τους Έλληνες φιλάθλους. Η αρχή έγινε στο ματς του Ατρόμητου με αντίπαλο τον Απόλλωνα (2-0), όπου οπαδοί των γηπεδούχων ανέβασαν πανό με το εξής μήνυμα: "Η σιωπή σας είναι συνενοχή στο έγκλημά σας... Καλό ταξίδι Killah-p".

Πανό για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε Λεωφόρο και Περιστέρι
INTIME SPORTS

Έπειτα, είδαμε και τις αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" σχολίασαν το πρωτοσέλιδα κυριακάτικης εφημερίδας που δείχνει σε φωτογραφία το νεκρό Παύλο Φύσσα στην αγκαλιά της κοπέλας του, αλλά και γενικότερα την δολοφονία του άτυχου 34χρονου.

"Πρώτο Θ(αίμα): Στο χρήμα πιστεύεις και σε τίποτα άλλο, κομιστή του DVD, ξανασκότωσες τον Παύλο..." και "Παύλος Φύσσας 18.09.13 Νεκρός από μαχαίρι φασίστα. Σιωπή σημαίνει συνενοχή και εμείς δεν θα σιωπήσουμε... Θύρα 13", ανέφεραν τα πανό των οπαδών του "τριφυλλιού".

Πανό για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε Λεωφόρο και Περιστέρι
INTIME SPORTS

Η συνέχεια αναμένεται να λάβει χώρα και την Κυριακή (22/9) στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, αφού κακά τα ψέματα το γήπεδο είναι για τον φίλαθλο ένα μέσο να διαμαρτυρηθεί, να φωνάξει και να εκφράσει την αντίθεσή του, όχι μόνο για αθλητικά αλλά και για κοινωνικά θέματα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ