STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-1

Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-1

Ο ανώτερος Πλατανιάς επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 1-0 χάρη σε γκολ του Ναζλίδη. Δύο δοκάρια είχαν οι Κρητικοί, μεγάλη ευκαιρία με τον Σταυροθανασόπουλο για τους γηπεδούχους.

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής αλλά και αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο φιλικό που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Με γκολ του Ναζλίδη οι Κρητικοί έκαμψαν την αντίσταση του Πανιωνίου, ο οποίος δεν παρουσίασε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Μπορεί η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Πανιώνιο, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Στο 6' ο Τόρες απείλησε με κεφαλιά από κοντά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία και λίγο μετά με σουτ εκτός περιοχής. Αν εξαιρέσει κανείς ένα καλό σουτ του Πάνου και μία ωραία προσωπική ενέργεια του Μασούρα, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή οι γηπεδούχοι δεν είχαν κάτι άλλο να δείξουν στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Χανιώτες ανέβασαν ρυθμούς προς το τέλος του ημιχρόνου και είχαν δύο δοκάρια και μία μεγάλη ευκαιρία. Στο 35' ο Τασουλής έδιωξε στη γραμμή πλασέ του Τόρες και στην αμέσως επόμενη φάση ο Αγκιλέρα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Στο τέλος του ημιχρόνου με διαγώνιο σουτ από δεξιά εντός της περιοχής ο Τσουράκης βρήκε το δεξί δοκάρι του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Πλατανιάς μπήκε το στο δεύτερο ημίχρονο όπως τελείωσε το πρώτο και με προσωπική ενέργεια του Ναζλίδη και σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1. Οι Χανιώτες δημιούργησαν προϋποθέσεις και για άλλες καλές στιγμές, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική επιλγοή. Στο 65' ο Σταυροθανασόπουλος έχασε καλή ευκαιρία για την ισοφάριση, η οποία δεν ήρθε ούτε λίγο πριν το 80' όταν ο Γκίνη έκανε κακή τελική πάσα.

Στο 81' ο Γουόλτερ έφυγε μόνος του, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, στην τελευταία πραγματικά καλή στιγμή του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά οι "κυανέρυθροι" πίεσαν χωρίς αποτέλεσμα έχοντας ως καλύτερη στιγμή ένα άστοχο σουτ του Σιώπη. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος όπως και ο Μπανανά έκαναν ντεμπούτο με τις ομάδες τους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Πάνος (60' Ζαχαράκης), Χατζηησαΐας (73' Τόσκας), Παντίδος (73' Μ. Γκέζος), Τασουλής (46' Βλάχος), Μητρόπουλος (60 Γκίνι), Φουρλάνος (60' Ντάγκρας), Μπούζας (73' Π. Γκέζος), Μασούρας (60' Σιώπης), Μπουμάλ (73' Πρέντι), Σταυροθανασόπουλος (73' Σμυρλής)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Περιστερίδης (46' Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46' Ζουμπουλάκης), Νέπλιακ (60' Ιτούα), Δημήτρης (46 Μπανανά), Ζαραδούκας (46' Ντεντάκης), Αγκιλέρα (60' Σέχου) (83' Τσικουδάκης), Μενδρινός (60' Μαχαμάτ), Γουνδουλάκης (46' Γουόλτερ), Τσουράκης (46' Τσοντάκης), Μπεριάν (46' Γιακουμάκης), Τόρες (46' Ναζλίδης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ