STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 4-2

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 4-2
INTIME SPORTS

Έχοντας ένα πολύ καλό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος νίκησε τον Λεβαδειακό με 4-2, ο οποίος μείωσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Υπεροπολύτιμο τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στην παραμονή πήρε ο Πανιώνιος με τον Λεβαδειακό. Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν από νωρίς δυνατά και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί τελικός για εκείνους.

Η Super BALL στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ, ανάλυση, συνεντεύξεις και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της 29ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης.

Ευτύχησαν να προηγηθούν από το πρώτο ημίχρονο με τον Αραβίδη και αυτό τους βοήθησε στη συνέχεια, αφού πέρα του ότι τους έφυγε το άγχος έπαιξαν και όπως ήθελαν, δηλαδή με αντεπιθέσεις. Ο Λεβαδειακός παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος των προσδοκιών και δεν είχε απαντήσεις μέχρι το 4-0. Μόνο για ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε να μπορεί να διεκδικήσει κάτι.

Πολύ καλοί οι Κολοβός, Ντούνης από κοντά και ο Μητρόπουλος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την "κυανέρυθρη" φανέλα. Κάπως έτσι ο Πανιώνιος πήγε στους 34 βαθμούς και προσπέρασε τον Λεβαδειακό που έμεινε στους 33. Παράλληλα διατήρησε την απόσταση που τον χωρίζει από τον Πλατανιά κι έτσι μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κουρομπίλια (Δυτικής Αττκής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης (78' Καμπάνταης), Κολοβός (78' Κουλουχέρης), Λάσνικ (68' Γιάννου), Αραβίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Ροτζέριο (77' Βούκσεβιτς), Βαρέλα, Ορτέγα, Μιλοσάβλιεφ (60' Λυκογιάννης), Μάντζιος (60' Γιάντσης)

Γκολ: 24' Αραβίδης, 56' Μητρόπουλος, 57', 74' Κολοβός / 75' Ροτζέριο, 86' Γιάντσης

Κίτρινες κάρτες: 22' Κώτσιος, 50' Βαρέλα

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε το live της αναμέτρησης, το οποίο επιμελήθηκε ο Γιώργος Περπεριδης

Ανασκόπηση

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και φάνηκε από την αρχή αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι. Οι παίκτες του ήταν πιο απειλητικοί και μετά τα πρώτα λεπτά κατάφεραν να πάρουν ολοκληρωτικά τα ηνία του αγώνα. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Κολοβό το γυριστό του οποίου πέρασε αρκετά άουτ.

Στο 22' οι "κυανέρυθροι" απείλησαν για δεύτερη φορά με τον Στρατηλάτη να πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση σε απευθείας φάουλ του Λάσνικ. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν εξαιρετικά, η μπάλα έφτασε τελικά στον Κούρντι κι εκείνος δοκίμασε ένα σουτ. Ο Αραβίδης, ο οποίος καλυπτόταν, μπήκε στην πορεία της μπάλας και ανενόχλητος πλάσαρε από κοντά και έκανε το 1-0.

Ο Λεβαδειακός επιχείρησε να απαντήσει άμεσα, αλλά η κεφαλιά του Μάντζιου στο 25' ήταν αδύναμη και πάνω στον Ανέστη. Οι Βοιωτοί ανέβηκαν στα τελευταία δέκα λεπτά του ημιχρόνου και στο 39' άγγιξαν την ισοφάριση. Ο Ορτέγα μπήκε στην περιοχή, αλλά άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Ανέστης. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Μουλόπουλου πέρασε λίγο άουτ και αυτή έμελλε να είναι η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο.

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 4-2
INTIME SPORTS

Εντυπωσιακός ήταν ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί ο Λεβαδειακός να ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος με ένα σουτ του Μάντζιου να περνάει άουτ, όμως, η συνέχεια ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Στο 56' ο Πανιώνιος αναπτύχθηκε πολύ ωραία, ο Ντούνης βρήκε τον Μητρόπουλο κι εκείνος από κοντά έκανε το 2-0. Πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό οι "κυανέρυθροι" έβγαλαν μία εξαιρετική αντεπίθεση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον Κολοβό να πλασάρει εύστοχα και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Κάπου εκεί κρίθηκαν όλα αφού ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να αντιδράσει. Αν εξαιρέσει κανείς μία κεφαλιά του Ιντζίδη που πέρασε άουτ οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν σημάδια ανάκαμψης και στο 74' έγινε το 4-0. Ο Μητρόπουλος έδωσε στον Γιάννου, εκείνος στον Κολοβό και ο τελευταίος βρήκε και πάλι δίχτυα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ροτζέριο πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Λεβαδειακό με ωραίο μακρινό σουτ. Τα λεπτά που ακολούθησαν δεν είχαν ενδιαφέρον ως προς το αποτέλεσμα, όμως, έγιναν φάσεις με τον Λεβαδειακό να μειώνει κι άλλο. Ωραία προσπάθεια από τον Βούκσεβιτς και ο Γιάντσης με πλασέ έκανε το 4-2.

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 4-2
INTIME SPORTS

MVP της αναμέτρησης

Δεν ήταν λίγοι οι διακριθέντες για τον Πανιώνιο, όμως, ο Δημήτρης Κολοβός για μία ακόμη φορά έκανε το κάτι παραπάνω πετυχαίνοντας δύο γκολ και έχοντας πολλές καλές ενέργειες.

Η απογοήτευση

Συνολικά ο Λεβαδειακός στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Πολλά προβλήματα είχε ο Ιντζίδης, αλλά γενικά όλη η αμυντική τετράδα δεν έπιασε την απόδοση που θα έπρεπε.

Στατιστικά

4 Goal 2
4 Ασίστ 2
12 Τελικές Προσπάθειες 8
9 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
0 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 3
18 Επεμβάσεις 13
11 Κλεψίματα 14
14 Φάουλ 14
1 Οφσάιντ 5
4 Κόρνερ 2
37 Λάθη 39
11/26 Γεμίσματα 8/24
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ