STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Καλλονή 1-1

Πανιώνιος - Καλλονή 1-1
INTIME SPORTS

Πανιώνιος και Καλλονή μοιράστηκαν από έναν βαθμό με τον Κολοβό να ανοίγει το σκορ και τον Αναστασιάδη να ισοφαρίζει, σ' ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Την πρώτη της εκτός έδρας ισοπαλία πανηγύρισε η Καλλονή, η οποία παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή στη Νέα Σμύρνη και κατάφερε αυτό που αρχικά ήθελε, να μη χάσει. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ δέκα λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, όμως, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να παραμείνει έτσι πάνω από τον Πανιώνιο στη βαθμολογία.

Παρακολουθήστε την 27η εκπομπή Super BALL την Κυριακή 2 Μαρτίου με ρεπορτάζ, σχόλια, δηλώσεις και ανάλυση από το ντέρμπι των "αιωνίων" στο "Γ. Καραΐσκάκης". Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης. Pre-game στις 18:30 και post-game στις 21:30.

Οι "κυανέρυθροι" από την πλευρά τους παρουσίασαν γνωστά προβλήματα που είχαν και στους αγώνες προ του Νίκου Αναστόπουλου. Δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και έδειξαν για μία ακόμη φορά πως δε διαθέτουν την απαιτούμενη φαντασία προκειμένου να δημιουργήσουν ρήγματα σε μία καλά οργανωμένη άμυνα.

Οι φάσεις που έκαναν ήταν ελάχιστες και κύριοι εκφραστές τους ήταν οι Κολοβός και Λάσνικ. Από τον άξονα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο, ενώ δε βοήθησαν και οι δύο επιθετικοί που αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο. Φυσικά πιστώνεται στους φιλοξενούμενους το πόσο καλά μπλόκαραν τα επιθετικά ατού του Πανιωνίου, όπως και το πόσο καλά κράτησαν μετά το γκολ που σημείωσαν.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης, Λάσνικ, Κολοβός, Γιάννου (46' Αραβίδης)

ΚΑΛΛΟΝΗ (ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ): Χογκ, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Κεϊτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (79' Φαρία), Γκαρσία (87' Φουρλάνος), Περόνε (75' Ζος)

Γκολ: 55' Κολοβός

Κίτρινες κάρτες: 25' Λεοζίνιο, 41' Γιορέντε

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε το live της αναμέτρησης, το οποίο επιμελήθηκε ο Πέτρος Παπαμακάριος

Ανασκόπηση

Κάκιστο ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι τελικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Λόγω της σημασίας του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έπαιζαν αρκετά προσεκτικά με αποτέλεσμα να μην δίνουν χώρους, ενώ ήταν φανερή και η έλλειψη φαντασίας.

Επί της ουσίας οι "κυανέρυθροι" είχαν μόνο μία καλή στιγμή, αυτή με τον Κολοβό στο 17', ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά δεν τελείωσε τη φάση όπως θα ήθελε. Από την άλλη, δύο καλές φάσεις είχε η Καλλονή με τον Ανέστη να αντιδρά σωστά. Στο 39' ο 22χρονος απέκρουσε σουτ του Λεοζίνιο, ενώ τέσσερα λεπτά μετά επενέβη και πάλι παραχωρώντας κόρνερ ύστερα από σουτ του Περόνε.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε και πάλι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, αλλά όλα άλλαξαν στο 55'. Τότε ο Κολοβος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε στον Ντούνη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά και είδε τον Χογκ να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση. Η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη, ο Χογκ είπε και πάλι "όχι", αλλά ο Κολοβός στη συνέχεια νίκησε τον Μαλτέζο βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Πανιώνιος - Καλλονή 1-1
INTIME SPORTS

Το γκολ αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα. Στο 57' και το 59' η ομάδα της Μυτιλήνης απείλησε με δύο σουτ του Περόνε, το ένα εκ των οποίων πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι παίκτες του Μαντζουράκη συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και αυτό ήρθε στο 70'. Ο Λεοζίνιο από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Αναστασιάδης, τον οποίο είχε χάσει ο Κούρος, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, η Καλλονή έδωσε χώρους, αλλά ο Πανιώνιος δεν το εκμεταλλεύτηκε. Στο 77' το σουτ του Ντούνη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Χογκ, ο οποίος δύο λεπτά μετά μπλόκαρε σέντρα σουτ του Λάσνικ. Από τα πόδια του Αυστριακού έγιναν και οι δύο τελευταίες φάσεις του αγώνα. Στο 92' δοκίμασε με απευθείας φάουλ να νικήσει τον Χογκ, ο οποίος παραχώρησε κόρνερ, ενώ στην επόμενη φάση προσπάθησε από δύσκολη γωνία να σκοράρει κι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

MVP της αναμέτρησης

Δεν υπήρχε παίκτης που να έκανε τη διαφορά, αλλά κομβικός ήταν ο Αναστασιάδης λόγω του γκολ που πέτυχε. Πολύ καλό παιχνίδι και για τους Περόνε και Κολοβό.

Η απογοήτευση

Ο Κούρος, ο οποίος στη φάση του γκολ χάνει αδικαιολόγητα τον Αναστασιάδη που παίρνει ολομόναχος την κεφαλιά.

Στατιστικά

1 Goal 1
0 Ασίστ 1
12 Τελικές Προσπάθειες 10
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 6
2 Κεφαλιές 2
2 Αποκρούσεις 9
9 Επεμβάσεις 22
13 Κλεψίματα 14
9 Φάουλ 19
2 Οφσάιντ 3
7 Κόρνερ 2
54 Λάθη 56
7/25 Γεμίσματα 3/10
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ