STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3
INTIME SPORTS

Ο κυνικός Ατρόμητος πέρασε από το Αγρίνιο νικώντας με 3-1 τον Παναιτωλικό, ο οποίος ήταν σαφώς ανώτερος κι έχασε πολλές ευκαιρίες. Δύο γκολ ο Παπαδόπουλος, μεγάλη εμφάνιση ο Τσέναμο.

Φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο ο Ατρόμητος, ο οποίος όπως και στο κύπελλο έτσι και στο πρωτάθλημα κατάφερε να περάσει από το Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός δεν είχε χάσει ως τώρα στην έδρα του, αλλά οι Περιστεριώτες τον υποχρέωσαν σε ήττα με τον Παπαδόπουλο να σκοράρει δύο φορές.

Παρακολουθήστε την 27η εκπομπή Super BALL την Κυριακή 2 Μαρτίου με ρεπορτάζ, σχόλια, δηλώσεις και ανάλυση από το ντέρμπι των "αιωνίων" στο "Γ. Καραΐσκάκης". Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης. Pre-game στις 18:30 και post-game στις 21:30.

Οι Αγρινιώτες έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους για περισσότερο από μία ώρα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού είχαν να αντιμετωπίσουν έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Ο Τσέναμο κράτησε σε πολλές περιπτώσεις όρθια την ομάδα του και οι μεσοεπιθετικοί του Ατρόμητου το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα, άντεξαν στην μεγάλη πίεση που τους ασκήθηκε και έφτασαν έτσι στη δεύτερη νίκη σερί με την οποία έφτασαν τους 55 βαθμούς. Αντιθέτως, αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τον Παναιτωλικό και τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Καιρός: Ασθενής βροχή

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΧΑΒΟΣ): Μπρακάλι, Μπακάκης, Κούσας, Μελισσάς, Ανέν, Γοδόι, Ζούνιορ (70' Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Θεοδωρίδης (40' Νταλμά) (72' Γκάλο), Καμαρά, Μπόγιοβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΠΑΡΑΣΧΟΣ): Τσέναμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Μπρίτο (79' Μπρίτο), Καραμάνος (65' Φάμπιο), Γκαρσία, Ναπολεόνι (46' Μπάλλας), Παπαδόπουλος

Γκολ: 56' Μπόγιοβιτς / 8', 80' Παπαδόπουλος, 64' Μπρίτο

Κίτρινες κάρτες: 82' Καμαρά / 21' Φυτανίδης, 33' Λαζαρίδης, 54' Ταυλαρίδης

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε το live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από την αρχή ως το τέλος. Μόλις στο 2' ο Τσέναμο απέκρουσε σουτ του Καμαρά, ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Θεοδωρίδη έφυγε άουτ. Στο 5' ο Τσέναμο χρειάστηκε και πάλι, αφού μπλόκαρε σουτ του Ζούνιορ.

Ωστόσο, στο 8' ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα στο σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Ωραία αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Ναπολεόνι έδωσε στον Παπαδόπουλο κι εκείνος με δυνατό σουτ από κοντά σκόραρε. Το γκολ είχε αρκετή δόση τύχης αφού αρχικά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μελισσά και στη συνέχεια στον Μπρακάλι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να πάγωσαν προσωρινά από το γκολ, αλλά στη συνέχεια βρήκαν τον τρόπο να πάρουν και πάλι τα ηνία της αναμέτρησης και να δημιουργήσουν φάσεις κυρίως με σουτ εκτός περιοχής. Πιο αξιόλογες ήταν η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς που πέρασε άουτ και το σουτ του Ζούνιορ, το οποίο μπλόκαρε ο Τσέναμο. Ωστόσο, ο τελευταίος διατήρησε ανέπαφη την εστία του ως το τέλος του ημιχρόνου.

Ονειρική ήταν η εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου για τον Παναιτωλικό, ο οποίος κυριαρχούσε. Απείλησε για πρώτη φορά στο 46' με τον Νταλμά και είχε άλλες τρεις καλές φάσεις μέχρι το 56', όταν ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Καμαρά σούταρε, ο Τσέναμο απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπόγιοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3
INTIME SPORTS

Πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να είχε ζευγαρώσει τα τέρματά του, αλλά ο Τσέναμο προέβη σε μία εκπληκτική επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά του Σέρβου. Έτσι κράτησε ζωντανή την ομάδα του και τρία λεπτά μετά εκείνη πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Μπρίτο. Κάκιστη η αντίδραση Μπακάκη και Μελισσά, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε στη συνέχεια να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μαρτίνες. Ωστόσο, στο 80' πλήρωσε και πάλι λάθος της άμυνάς του με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει μόνος του, να περνάει και τον Μπρακάλι και να κλειδώνει τη νίκη για την ομάδα του. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρχε επί της ουσίας τίποτα αξιόλογο με αποτέλεσμα να πάρουν οι Περιστεριώτες μία πολύ μεγάλη νίκη.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3
INTIME SPORTS

MVP της αναμέτρησης

Δεν υπάρχει καν δίλημμα. Μπορεί ο Παπαδόπουλος να σκόραρε δύο φορές, αλλά η εμφάνιση του Τσέναμο ήταν εκπληκτική και παράλληλα ο κυριότερος λόγος που πήρε τη νίκη η ομάδα του.

Η απογοήτευση

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Παναιτωλικού. Στη φάση του πρώτου γκολ χάνουν τόσο τον Ναπολεόνι όσο και τον Παπαδόπουλο, ο οποίος φεύγει στην πλάτη τους και στο 1-3. Επίσης, στο γκολ του Μπρίτο φέρουν μερίδιο ευθύνης τόσο αυτοί, Μελισσάς και Κούσας, όσο και ο Μπακάκης, ο οποίος όμως ήταν πολύ καλός επιθετικά.

Στατιστικά

1 Goal 3
0 Ασίστ 3
23 Τελικές Προσπάθειες 5
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
11 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
5 Κεφαλιές 1
0 Αποκρούσεις 10
5 Επεμβάσεις 27
19 Κλεψίματα 24
14 Φάουλ 11
3 Οφσάιντ 2
7 Κόρνερ 0
27 Λάθη 26
11/33 Γεμίσματα 2/8
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ