STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παίξτε μπάλα με εγγυήσεις

Παίξτε μπάλα με εγγυήσεις
INTIME SPORTS

Εγγυήσεις από την αστυνομία, την ΕΠΟ, την Σούπερ Λίγκα και τις ομάδες ότι δεν θα γίνουν επεισόδια, ζητάει η πολιτεία προκειμένου να διεξαχθούν τα πλέι οφ.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, τέθηκε επί τάπητος και το θέμα της διεξαγωγής των πλέι οφ.

Λίγες μέρες μετά τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, υπήρξε έντονος προβληματισμός για το κατά πόσο μπορούν να διασφαλιστούν οι συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Την Τετάρτη υπήρξαν συνεχόμενες συσκέψεις αναφορικά με τα πλέι οφ και πλέον την Πέμπτη στη σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις.

Συγκεκριμένα με την πρώτη αφορμή, θα υπάρχει διακοπή του αγώνα και η ομάδα, οι φίλοι της οποίας προκαλούν επεισόδια θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Πριν από κάθε παιχνίδι θα εξετάζει η αστυνομία και οι αρμόδιοι φορείς για το αν και κατά πόσον είναι εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του.

Κατά τα άλλα στη σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, αποφασίστηκε ότι θα πρέπει η ΕΠΟ στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου να προχωρήσει σε αλλαγές στο πειθαρχικό δίκαιο, διαφορετικά η κυβέρνηση θα κλείσει τη «στρόφιγγα» της χρηματοδότησης των ΠΑΕ.

Όλα αυτά τη στιγμή που αν τελικά ξεκινήσουν οι αγώνες κατάταξης την Κυριακή 8 του μήνα,για τις 11 και 15 του Μαϊου που είναι προγραμματισμένες οι επόμενες αγωνιστικές υπάρχει ενδεχόμενο μετάθεσης καθώς στην πρώτη περίπτωση είναι προγραμματισμένη απεργία της ΓΣΣΕ και στη δεύτερη ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ.

Ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος τόνισε:" Δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία στο ποδόσφαιρο να εναρμονιστεί με την ΟΥΕΦΑ διαφορετικά θα τεθούμε εκτός πλαισίου ΟΥΕΦΑ.Οι αγώνες των πλέι οφ θα γίνουν, εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι εγγυηθούν για την ομαλή διεξαγωγή τους.

Αν δεν το κάνουν, η Πολιτεία θα τους αναβάλει. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους ματαιώσουμε, αλλά ο πρωθυπουργός δεν αποκλείει τίποτα… Τις εγγυήσεις θα τις κρίνει η Αστυνομία. Ας κάνουν τα ματς και κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό που θέλουμε είναι, απόλυτη ευθυγράμμιση με τις ποινές της UEFA. Περιμένουμε τη Γ.Σ. της ΕΠΟ. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία! Αν δεν πάρουμε αυτά που θέλουμε, τέρμα το δημόσιο χρήμα και τα δημόσια γήπεδα για το ποδόσφαιρο".

Στη σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, το "παρών" έδωσαν ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης και οι υφυπουργοί Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης και Οικονομικών Μιχάλης Κουσελάς

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ