STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ούτε λέξη για την "επίσκεψη" Μελισσανίδη

Ούτε λέξη για την "επίσκεψη" Μελισσανίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα για την... επίσκεψη που δέχθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αν και η είσοδος στα αποδυτήρια διαιτητών απαγορεύεται από τον ΚΑΠ

Πουθενά δεν αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Μιχάλης Κουκουλάκης την... επίσκεψη που δέχθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών του Ολυμπιακού Σταδίου και φέρεται να διαμαρτυρήθηκε με απίστευτες ατάκες για τα σφυρίγματα του Ηρακλειώτη ρέφερι αλλά και την κατάσταση στον χώρο της διαιτησίας και της ΕΠΟ.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο λόγο "ξέχασε" να το αναφέρει στο φύλλο αγώνα αν και ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου είναι κατηγορηματικός.

" Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο αποδυτηρίων διαιτητών οποιουδήποτε αξιωματούχου και ποδοσφαιριστή των ομάδων. Σε περίπτωση παράβασης επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται στο άρθρο 26, παράγραφος 1, 2, 3, του πειθαρχικού κώδικα", αναφέρει το άρθρο 12, παράγραφος 5 του ΚΑΠ.

Εδώ βέβαια, τίθεται θέμα αναφορικά με την ιδιότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον οποίο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει αποφανθεί ότι είναι ο"εν τοις πράγμασιδιοικητής της".

Άγνωστο παραμένει αν έχει καταγράψει το περιστατικό στην έκθεση του ο παρατηρητής τηςSuper League. Αν το έχει γράψει, τότε θα επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής τηςSuper League,Σπυρίδων Καποδίστριας που την Τετάρτη 13/1 θα ανακοινώσει τις κλήσεις σε απολογία των ομάδων για την 17η αγωνιστική.

Όσο για τις ποινές που προβλέπονται στον πειθαρχικό κώδικα (για "παραβάσεις καταστατικού, κανονισμών ΕΠΟ, δυσφήμιση αθλήματος") είναι πρόστιμο από 20-50.000 ευρώ, απαγόρευση εισόδου στον εν γένει χώρο του γηπέδου τουλάχιστον για τρεις μήνες, απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον για τρεις μήνες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ