STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Όταν ο Σιδηρόπουλος συναντά τους ''αιωνίους''

Όταν ο Σιδηρόπουλος συναντά τους ''αιωνίους''
Σιδηρόπουλος INTIME SPORTS

Συνολικά 19 παιχνίδα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει ''σφυρίξει'' φέτος ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, που θα διευθύνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ήταν και στο περσινό ντέρμπι ''αιωνίων'', όπου οι ''πράσινοι'' είχαν επικρατήσει με 3-0.

Φέτος ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου έχει διαιτητεύσει τρεις φορές παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Το νικηφόρο (1-0) του με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, το 0-1 της Ξάνθης στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, αλλά και το 0-1 του ''τριφυλλιού'' στον Βόλο, στον αγώνα Κυπέλλου με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Ο 36χρονος διαιτητής θα συναντήσει για δεύτερη φορά φέτος τον Ολυμπιακό, τον οποίο είχε διαιτητεύσει στην άνετη νίκη του επί του ΟΦΗ με 3-0. Φέτος είχε γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε και είχε εξοργίσει τους ''πολίτες'' με τα σφυρίγματά του.

Κατά την περασμένη σεζόν, ήταν ο ρέφερι στο 0-3 του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό - ΟΦΗ (3-0), στο νικηφόρο (1-0) ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Superleague, στο πέρασμα (0-1) των ''ερυθρόλευκων'' από την Τρίπολη στο ματς με τον Αστέρα (Κύπέλλο), στο νικηφόρο (1-0) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, στο 0-4 του ΠΑΟ στη Λέσβο απέναντι στην Καλλονή, αλλά και στο 0-1 του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ