STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ομαλά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ομαλά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη με τον Ζεσουάλδο Φερέϊρα να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους εκτός του Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις έχοντας όλους τους παίκτες παρόντες με μοναδικό απόντα τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός βρίσκεται στην Μπολόνια όπου συνεχίζει την αποθεραπεία στο γόνατο.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν, η σημερινή προπόνηση (28/3) αναμένεται να είναι η πιο κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό καθώς δεν υπάρχει κάτι που να εξασφαλίζει σιγουριά για το μέλλον του συλλόγου. Στην προπόνηση αναμένεται να παρευρεθούν υπάλληλοι της ΠΑΕ με τα έγγραφα διακανονισμού των οφειλών προκειμένου να διασφαλιστεί το δικαίωμα της ομάδας για συμμετοχή στην Ευρώπη.

Ωστόσο, οι παίκτες δεν είναι σίγουρο για το πως θα αντιδράσουν καθώς δεν φταίνε οι ίδιοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

Επίσης, σήμερα θα γίνει το Δ.Σ των παλαιμάχων για το αν θα αναλάβουν θέση κεφαλής στον σύλλογο. Βεβαίως, οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι μέτοχοι έχουν την απόλυτη ευθύνη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ