Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Μαρινάκης για Λεωφόρο - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Μαρινάκης για Λεωφόρο

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Μαρινάκης για Λεωφόρο

Τίποτα δεν έλεγαν από τον Ολυμπιακό για το αν θα παραβρεθεί ή όχι ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο ντέρμπι του Σαββάτου (21/11), με τον Παναθηναϊκό, στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σενάριο που θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνοδεύσει την ερυθρόλευκη αποστολή στην Λεωφόρο και να δώσει το “παρών” στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το αν τελικά θα βρεθεί το Σάββατο (21/11) στο 'Απόστολος Νικολαϊδης" ή όχι.

Άλλωστε, όπως ειπώθηκε και στην τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, το αν θα πάει ο Μαρινάκης στην Λεωφόρο - κάτι που είχε κάνει στο ντέρμπι της περυσινής σεζόν - είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο ίδιος την τελευταία στιγμή.  

SHARE:
ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Doctor Strange και βραβευμένο Toni Erdmann

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24