ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Θα γίνει το ντέρμπι;

Θα γίνει το ντέρμπι;
INTIME SPORTS

Η δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής ενδέχεται να προκαλέσει την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αν η ΕΛ.ΑΣ. επικαλεστεί έλλειψη επαρκών δυνάμεων. Η τύχη του αγώνα θα αποφασιστεί στις 11:00 στη ΓΑΔΑ.

Η τελευταία σύσκεψη για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (02/11, 11:00) στη ΓΑΔΑ μεταξύ των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., του παρατηρητή της Superleague και των εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ωστόσο, η δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο, πιθανόν να ανατρέψει τα δεδομένα.

Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. να επικαλεστούν αδυναμία στο να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, λόγω έλλειψης επαρκών αστυνομικών δυνάμεων, εξαιτίας του χθεσινού συμβάντος.

Σε αυτήν την περίπτωση, το αίτημά τους θα γίνει υποχρεωτικά αποδεκτό από τη Superleague, που θα αναγκαστεί να μεταθέσει το σπουδαίο παιχνίδι.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ