ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Στη λίστα για Λεωφόρο ο Μαρινάκης

Στη λίστα για Λεωφόρο ο Μαρινάκης
Τσόρι Μαρινάκης INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη λίστα με τα άτομα που θα μεταβούν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ήταν γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να πάει την Κυριακή στο "Απόστολος Νικολαϊδης" για να δει από τις εξέδρες της Λεωφόρου το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα την Παρασκευή είχαν κυκλοφορήσει και τα μέτρα που θα τηρήσει η αστυνομία για την έλευση του προέδρου των "ερυθρόλευκων" στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Πλέον όμως είναι και επίσημο καθώς το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται στην λίστα των ατόμων που απέστειλε ο Ολυμπιακός στον Παναθηναϊκό πριν από λίγη ώρα και αυτό επισημοποίησε την παρουσία του.

Μόνο αν αλλάξει κάτι την Κυριακή το πρωί, στις 11.30π.μ., στην τελευταία σύσκεψη των εκπροσώπων των δυο ομάδων στο "Απόστολος Νικολαϊδης" δεν θα δώσει το παρών αν και αυτό φαντάζει δύσκολο καθώς από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι είναι βέβαια η παρουσία του στην Λεωφόρο.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ