ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Οι πανηγυρισμοί των πράσινων στα social media

Οι πανηγυρισμοί των πράσινων στα social media

Δείτε πως πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στους επίσημους λογαριασμούς τους οι Πέτριτς, Νάνο και Νίνης αλλά και τη φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην τεχνικός διευθυντής των πράσινων Κάρλος Φρέιτας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και όχι μόνο χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του "αιωνίου" αντίπαλου και κάποιοι θέλησαν να την μοιραστούν με τους φίλους τους και όσους τους ακολουθούν στους λογαριασμούς τους στα socia media.

Οι Πέτριτς, Νάνο και Νίνης αναφέρθηκαν με αναρτήσεις τους σε twitter, instagram και facebook στην νίκη των πράσινων και στην ατμόσφαιρα της Λεωφόρου ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι η ανάρτηση του πρώην τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Κάρλος Φρέιτας ο οποίος έβαλε τον Χαλκ και έγραψε ότι κανείς δεν μπορεί να προκαλέσει το τριφύλλι.

Αρχικά ο Πέτριτς ο οποίος και χρίστηκε σκόρερ στο ντέρμπι ανέβασε μια φωτογραφία πανηγυρική και έγραψε: "Σημαντική νίκη χθες".

Από την πλευρά του ο Νάνο ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι σημείωσε: "Φανταστική νύχτα, φανταστικό παιχνίδι, φανταστική υποστήριξη και φανταστικό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και απολαύστε τη νίκη".

Όσο για τον Σωτήρη Νίνη ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό σημείωσε:

"Φοβερή η ατμόσφαιρα στο σημερινό ντέρμπι! Η ομαδική δουλειά απέδωσε και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, εναντίον του Ολυμπιακού! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά καθώς και σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού! Συνεχίζουμε".

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κάρλος Φρέιτας ανέβασε μια φωτογραφία του Χαλκ όπου έλεγε: " Ακόμα προκαλείς τον Παναθηναϊκό" και ο ίδιος έγραψε: "Μια φορά στον Παναθηναϊκό, σεβασμός για πάντα"

Important win yesterday #derby #pao #pamepao #win #continue #gate13

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mladen Petric (@mladenpetric) στις

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ